ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

22 Απριλίου 2021

Αποχωρήσαμε, αφού αρνήθηκαν την απόσυρση της ενοχικής τροπολογίας που καθιερώνει το ακαταδίωκτο των επιτροπών και των κυβερνητικών στελεχών που διαχειρίστηκαν την πανδημία.

Περισσότερα εδώ

20 Απριλίου 2021

Γ. Ραγκούσης: Απάνθρωπη αδιαφορία του Υπουργείου Εσωτερικών για τα αλλοιωμένα κρέατα που διένειμε η Περιφέρεια Αττικής του κ. Πατούλη σε άπορες οικογένειες στο Δήμο Σαλαμίνας.

Δήλωση – Απάντηση  του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄ Πειραιά Γιάννη Ραγκούση στον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα  για  την απάντησή του στη σχετική κατατεθείσα Αναφορά

Περισσότερα εδώ

15 Απριλίου 2021

Γ. Ραγκούσης: Με τους συμβούλους δήθεν ακεραιότητας και τις μονάδες εσωτερικού ελέγχου γεμίζει το δημόσιο με κλώνους του σκληρού δεξιού συστήματος.

Περισσότερα εδώ

13 Απριλίου 2021

Απάντηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Ραγκούση, στον Υπουργό κ. Μ. Βορίδη για το θέμα της κατάργησης της διακομματικής Επιτροπής

Είναι δικαίωμα του κ.Βορίδη να θέλει να χρεωθεί και να χρεώσει το κόμμα του με τη μομφή για νοθεία των νέων ειδικών εκλογικών καταλόγων των Ελλήνων του εξωτερικού, επιμένοντας στην κατάργηση της διακομματικής επιτροπής.

Όμως η αλήθεια που παραμένει γραπτώς αποτυπωμένη και δεν διαψεύδεται με νόθα επιχειρήματα και φθηνούς εξυπνακισμούς είναι η ακόλουθη:

Περισσότερα εδώ

12 Απριλίου 2021

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχετικά με την ταλαιπωρία των πολιτών της Σαλαμίνας εξαιτίας των τροποποιήσεων και των καταργήσεων των δρομολογίων του τοπικού ΚΤΕΛ

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχετικά με την ταλαιπωρία των πολιτών της Σαλαμίνας εξαιτίας των τροποποιήσεων και των καταργήσεων των δρομολογίων του τοπικού ΚΤΕΛ

Περισσότερα εδώ

11 Απριλίου 2021

Γ. Ραγκούσης: «Η Κυβέρνηση έχει αυτοαπαξιωθεί στη συνείδηση της κοινωνίας όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας»

Συνέντευξη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Γιάννη Ραγκούση, στη REAL NEWS" στο δημοσιογράφο κ. Φ. Κλαυδιανό

Περισσότερα εδώ

7 Απριλίου 2021

Γ. Ραγκούσης: Ο κ. Μητσοτάκης στην κυβέρνηση, ο Λιγνάδης και ο Φουρθιώτης στην εξουσία.

Σημεία Συνέντευξης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στους δημοσιογράφους κα Κουτροκόη και κ. Παυλόπουλο στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" στο "OPEN TV"

Περισσότερα εδώ

4 Απριλίου 2021

"Τίτλοι κάκιστου τέλους. Δεν υπάρχει πλέον κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας."

Ανάρτηση Γιάννη Ραγκούση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερα εδώ

1 Απριλίου 2021

Γ. Ραγκούσης: Με πολιτικά και όχι ποινικά επιχειρήματα πάτε να στήσετε ειδικό δικαστήριο

Σημεία Ομιλίας Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννη Ραγκούση στη συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής  κατά του  Ν. Παππά

Περισσότερα εδώ

30 Μαρτίου 2021

Η Προανακριτική είναι εκδικητική πολιτική επιλογή μιας κακιασμένης Δεξιάς, της δεξιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συνέντευξη Γιάννη Ραγκούση στο CNN Greece και στο δημοσιογράφο Γιάννη Αλμπάνη.

Σε συνέντευξή του στο CNN Greece ο Γιάννης Ραγκούσης ήταν ιδιαίτερα οξύς απέναντι στη Νέα Δημοκρατία για το ενδεχόμενο σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής για τον Νίκο Παππά.

Συγκεκριμένα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι:

«Ένα μόνο πράγμα θα ήθελα να υπογραμμίσω για το ειδικό δικαστήριο που θέλει να στήσει η ΝΔ. Πρόκειται για μία καθαρά εκδικητική-πολιτική-επιλογή που προέρχεται από μία κακιασμένη Δεξιά, τη δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Περισσότερα εδώ

Επόμενη Σελίδα