ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

28 Ιουνίου 2022

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αγωνία στους μαθητές για το ακατάλληλο υλικό στις πανελλαδικές εξετάσεις με ευθύνη της κυβέρνησης

Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με πρωτοβουλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Ραγκούση, κατέθεσαν σήμερα 41 Βουλευτές και Βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ζητώντας αξιόπιστες απαντήσεις για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά την εξέταση του μαθήματος «Γραμμικό Σχέδιο» στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2022.

Περισσότερα εδώ

27 Ιουνίου 2022

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Χιλιάδες πολίτες στη Β Πειραιά χάνουν τα κρίσιμα, για την επιβίωσή τους, κοινωνικά επιδόματα, εξαιτίας της απαράδεκτης αύξησης των αντικειμενικών τιμών ζώνης των ακινήτων από την κυβέρνηση

Στη Βουλή έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Πειραιά,  Γιάννης Ραγκούσης  την απώλεια αναγκαίων κοινωνικών επιδομάτων για την επιβίωση των χιλιάδων δικαιούχων της Β’ Πειραιά, εξαιτίας της αύξησης των αντικειμενικών τιμών ζώνης ακινήτων στις λαϊκές συνοικίες και της άρνησης της κυβέρνησης να προστατεύσει τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Περισσότερα εδώ

25 Ιουνίου 2022

Ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μέσα σε μία εβδομάδα, βρέθηκα στις Σέρρες και τη Βόνιτσα, στον Πειραιά και τα Ιλίσια-Ζωγράφου.

Σε πραγματικά μεγάλες ανοιχτές εκδηλώσεις των οργανώσεών μας που είτε είχαν να πραγματοποιηθούν από το 2015, είτε δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο μεγάλες.

Περισσότερα εδώ

25 Ιουνίου 2022

Γ. Ραγκούσης: Το χάος στον ΕΦΚΑ Κερατσινίου-Δραπετσώνας είναι έργο Χατζηδάκη και κυβέρνησης, με θύματα τους συνταξιούχους.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΕΦΚΑ Κερατσινίου-Δραπετσώνας, προκειμένου να συζητήσει με τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας του συγκεκριμένης Γ’ Τοπικής Δ/νσης ΕΦΚΑ.

Περισσότερα εδώ

21 Ιουνίου 2022

Γ. Ραγκούσης: Επιβεβαιώνει μεν, ψεύδεται δε, η κυβέρνηση για το μπάζωμα των Λατομείων Κορυδαλλού

Επιβεβαιώνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκος, τα αναφερόμενα σε σχετική ερώτησή μας στη Βουλή για τα λατομεία του Σχιστού Κορυδαλλού, με θέμα: «Η παραχώρηση έγινε, το μπάζωμα, όμως, των λατομείων του Σχιστού Κορυδαλλού, συνεχίζεται…».

Περισσότερα εδώ

20 Ιουνίου 2022

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η δήθεν ψηφιακή μετάβαση των εκκρεμών συντάξεων της Γ Τοπικής Δ/νσης ΕΦΚΑ στο Κερατσίνι «βουλιάζει» στη γραφειοκρατία, την κακοδιοίκηση και το «επιτελικό» χάος, που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι πολίτες της Β Πειραιά

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με πρωτοβουλία του  Κοινοβουλευτικού  Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Ραγκούση, κατέθεσαν σήμερα 12 Βουλευτές και Βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με την οποία τονίζουν ότι η δήθεν ψηφιακή μετάβαση των εκκρεμών συντάξεων, προσκρούει στη γραφειοκρατία, την κακοδιοίκηση και το «επιτελικό» χάος, που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι πολίτες της Β’ Πειραιά.

Περισσότερα εδώ

18 Ιουνίου 2022

Γ. Ραγκούσης: Έχετε στήσει ένα επιτελικό παρακράτος παράνομων παρακολουθήσεων και μία Μαξίμου ΑΕ έκνομων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων

Περισσότερα εδώ

14 Ιουνίου 2022

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Εξοργιστική η πολιτική των γαλάζιων golden boys της κυβερνητικής ΕΥΔΑΠ να κόβουν το νερό νοικοκυριών για 150€, σε Νίκαια, Δραπετσώνα-Κερατσίνι, Κορυδαλλό, Πέραμα και Σαλαμίνα, για να αυξήσουν τις ατομικές αποδοχές τους

​Στη Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με πρωτοβουλία του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Ραγκούση η απαράδεκτη πολιτική των γαλάζιων golden boys της κυβερνητικής ΕΥΔΑΠ να προβαίνουν στις παράνομες και καταχρηστικές διακοπές νερού στις λαϊκές γειτονιές της Β´ Πειραιά, για οφειλές ύψους 150 ευρώ, λειτουργώντας με όρους μονοπωλιακού παρόχου.

Περισσότερα εδώ

9 Ιουνίου 2022

Γ. Ραγκούσης: Έρευνα για την είσπραξη αντιτίμου από επιχειρηματική δραστηριότητα εν ενεργεία Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού και για τη σχέση του με προμηθευτές λογισμικού παρακολούθησης

Στοιχεία για την είσπραξη αντιτίμου από επιχειρηματική δραστηριότητα του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη και για τη σχέση του με προμηθευτές λογισμικού παρακολούθησης ζητά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Ραγκούσης, με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς το Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη.

Περισσότερα εδώ

6 Ιουνίου 2022

Γ. Ραγκούσης: Για την αξιοπιστία και τη συνέπεια του Ν. Ανδρουλάκη.

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή για τους πολίτες εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο Ν.Ανδρουλάκης δεν χάνει ευκαιρία να καταφερθεί εναντίον του Α.Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, έχει προβεί και σε μια σειρά προσωπικών επιθέσεων εναντίον όσων - προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ - συμμετέχουμε στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Περισσότερα εδώ

Επόμενη Σελίδα