ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

25 Οκτωβρίου 2020

Απάντηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Γιάννη Ραγκούση, στη νέα αδιανόητη δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Νέα αδιανόητη δήλωση από Υπουργό του κ.Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά πως η επέκταση των χωρικών υδάτων είναι δυνητικό κυριαρχικό δικαίωμα για τις ένοπλες δυνάμεις. Ακόμη ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει υποστηρίξει πως η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα.
Μαζί με την απάντησή μας και για τα δύο ζητήματα.

Περισσότερα εδώ

25 Οκτωβρίου 2020

Γιάννης Ραγκούσης: Ιστορικό ατόπημα Χρυσοχοϊδη: Είτε θα ανακαλέσει και θα ζητήσει συγγνώμη ή να αποπεμφθεί από Μητσοτάκη.

Σήμερα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια επί της πρότασης δυσπιστίας κατά του υπ. Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, ο χαρακτηρισμός του δικαιώματος επέκτασης της αιγιαλίτιδας στα 12 μίλια ως εθνικισμού από τον υπουργό Προ.Πο κ. Χρυσοχοίδη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Γιάννη Ραγκούση:

Περισσότερα εδώ

22 Οκτωβρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: «Έχετε φέρει την πανδημία δύο μήνες πιο μπροστά»

Βρισκόμαστε μόλις στα μέσα του φθινοπώρου και η διασπορά της νόσου στην ελληνική κοινωνία καλπάζει. Σύμφωνα με τους επιστήμονες -που σέβονται τον εαυτό τους και τον όρκο τους- ο έλεγχος χάθηκε τον Ιούλιο, όταν και είχαμε την έναρξη του δεύτερου κύματος της πανδημίας στην πατρίδα μας.

Περισσότερα εδώ

14 Οκτωβρίου 2020

Ανάρτηση Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Γιάννη Ραγκούση: "Από που ξεκίνησε η μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής".

Μία επισήμανση με αφορμή το τέλος της δίκης της Χ.Α. που πλησιάζει.

Περισσότερα εδώ

9 Οκτωβρίου 2020

Κύρια σημεία της συνέντευξης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Γιάννη Ραγκούση στην εκπομπή “οι αταίριαστοι” στον ΣΚΑΙ.

Μπροστά της η κυβέρνηση έχει δύο δρόμους:
Ή θα προστατεύσει τα πολιτικά δικαιώματα της Χ.Α. και δεν θα φροντίσει να της αποστερηθούν ή θα καταφύγει σε αυτό που εχθές της προτείναμε, το οποίο αρνήθηκε. Δηλαδή θα τροποποιήσει την εκλογική νομοθεσία.
Δεν έχει άλλο δρόμο εκτός και αν θέλει να προστατεύσει τη Χ.Α.

Περισσότερα εδώ

9 Οκτωβρίου 2020

Γ. Ραγκούσης για την απόρριψη της τροπολογίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής.

Παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Ραγκούση, στην Ολομέλεια της Βουλής μετά την απόρριψη από τον υπουργό Δικαιοσύνης της τροπολογίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής

Περισσότερα εδώ

8 Οκτωβρίου 2020

Πρόταση ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικής Συμμαχίας: Να κατατεθεί τροπολογία για στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων από τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Με παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Ραγκούση, στην Ολομέλεια, έγινε πρόταση για να κατατεθεί μέχρι το μεσημέρι τροπολογία από τον αρμόδιο υπ. Εσωτερικών για τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής - Αλλιώς, ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει βουλευτική τροπολογία (βίντεο)

Περισσότερα εδώ

1 Οκτωβρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Δεν είναι αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία -υπό καθεστώς πανδημίας- όπως ήταν πέρυσι και πρόπερσι, είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση, προσπαθήστε να την καταλάβετε, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας.

Παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Ολομέλεια της Βουλής

Αυτή τη στιγμή ειδοποιηθήκαμε ότι έξω από τη Βουλή, αυτή η κυβερνητική πολιτική αυταρχισμού και αστυνομικής βίας έχει αποθρασυνθεί.

Περισσότερα εδώ

30 Σεπτεμβρίου 2020

Τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Ραγκούση, για τις καταλήψεις και την προσαγωγή μαθητών στο Κερατσίνι

Σας είπα και προηγουμένως ότι ουσιαστικά έχετε καταστεί πολιτικά και ηθικά οι αυτουργοί γι’ αυτό που συμβαίνει σήμερα στα σχολεία με τις καταλήψεις.
Οι καταλήψεις αυτές, για να προσγειωθείτε κάποια στιγμή στην πραγματικότητα, δεν έχουν σχέση, κατά την ταπεινή μου γνώμη, με όσες καταλήψεις έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια, τις τελευταίες δεκαετίες.
Αυτές οι καταλήψεις δεν είναι στο μυαλό των μαθητών όπλα διεκδίκησης.
Είναι μέσο αυτοπροστασίας τους.
Αυτό αισθάνονται ότι κάνουν, ότι αυτοπροστατεύονται, αυτό που τους ζήτησε σε τελική ανάλυση ο κ. Μητσοτάκης, βάζοντας το δίλημμα «αυτοπροστασία ή καραντίνα».
Αυτοπροστατεύονται.

Περισσότερα εδώ

25 Σεπτεμβρίου 2020

Γ. Ραγκούσης σε Ν. Χαρδαλιά: Για ό,τι γίνει από εδώ και πέρα η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική σας. Ούτε δική μας, ούτε του ελληνικού λαού.

Αυστηρή προειδοποίηση προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά απηύθυνε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Ραγκούσης, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται η κυβέρνηση την πανδημία.

Περισσότερα εδώ

Επόμενη Σελίδα