ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

20 Μαρτίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Κάτω από τον κατώτατο μισθό το επίδομα Μητσοτάκη στους εργαζομένους.

"Για τους εργαζόμενους επιχειρήσεων που έκλεισαν, μένουμε περίπου στα 500€ ανά μήνα, κάτω και από τον κατώτατο μισθό,ενώ για τις επιχειρήσεις με μηδενικά έσοδα πλέον, σε κάλυψη μέρους μόνον των μηνιαίων εξόδων τους (ενοίκια κλπ)" σημειώνει ο Γιάννης Ραγκούσης σε ανάρτηση του στο facebook

Περισσότερα εδώ

9 Μαρτίου 2020

Έλλειψη προσωπικού σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ στον Πειραιά καταγγέλλει ο Γ. Ραγκούσης.

"Η ασφάλεια των πολιτών δεν επιτυγχάνεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα" υπογράμμισε ο Γιάννης Ραγκούσης

Περισσότερα εδώ

7 Μαρτίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να νομιμοποιήσει και να προστατεύσει τα τάγματα παρααστυνομίας.

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο εκπρόσωπος του αποδεικνύεται ότι επιχείρησαν να νομιμοποιήσουν και να προστατεύσουν αυτά τα τάγματα παρααστυνομίας, διότι προφανώς γνωρίζουν καλά πως η τερατογένεσή τους είναι αποτέλεσμα των δικών τους απαράδεκτων πολιτικών στα νησιωτικά μας σύνορα»

Περισσότερα εδώ

4 Μαρτίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Σε 33', ο Τσίπρας αποδόμησε την πολιτική Μητσοτάκη στο προσφυγικό.

To σκληρό μάθημα Τσίπρα σε Μητσοτάκη για το δύσκολο και σύνθετο πρόβλημα, του προσφυγικού, από την τηλεοπτική εμφάνιση του πρώτου στο mega, σχολιάζει σε ανάρτησή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης

Περισσότερα εδώ

21 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Ανατριχιαστική η κυβερνητική ομολογία για τους ειδικούς φρουρούς στο Γκάζι.

«Μεγάλη η πολιτική σας ευθύνη κ. Μητσοτάκη και κ. Χρυσοχοϊδη που αναβιώσατε αυτό τον αποτυχημένο θεσμό και επικίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών» τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης μετά την συγκλονιστική ομολογία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λ. Οικονόμου που επιβεβαίωσε τελικά το περιστατικό με τους ειδικούς φρουρούς στο Γκάζι, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Περισσότερα εδώ

20 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Οικοδομούν σικελικό και όχι επιτελικό κράτος (video)

«Θέλουμε ως προανακριτική επιτροπή να έρθουν όλοι να καταθέσουν, αρκεί να τηρηθεί ο νόμος. Όταν προσπαθούν να άρουν το καθεστώς προστασίας, προσπαθούν να παραβιάσουν το νόμο»

Περισσότερα εδώ

20 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Φρένο στον εκφυλισμό του ελληνικού σε σικελικό κράτος έβαλε ο Άρειος Πάγος.

«Φρένο στον εκφυλισμό του ελληνικού σε σικελικό κράτος είναι η διαρροή του Αρείου Πάγου ότι:“οι μάρτυρες που δεν προσέρχονται σε προκαταρκτική εξέταση δεν έχουν ποινικές ευθύνες, ούτε αίρεται το καθεστώς προστασίας τους"»

Περισσότερα εδώ

17 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Ορμπανικής αντίληψης, η απόρριψη του αιτήματος της "Police Action-Δράση Αστυνομικών για τα δικαιώματα του Ανθρώπου"

"Καλούμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να ανακαλέσει την υπερσυντηρητική της απόφαση που εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς, καθώς και να εναρμονιστεί με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και το Συμβούλιο της Ευρώπης" τόνισε ο Γ. Ραγκούσης

Περισσότερα εδώ

14 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Ο αστυνομικός λαϊκισμός της κυβέρνησης δεν αποτελεί λύση στην εγκληματικότητα.

Αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό στη Μενάνδρου, κατά το οποίο σκοτώθηκε ένα άτομο, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι η μόνη της έννοια είναι «να μεταφέρει την εγκληματικότητα στους παρακάτω δρόμους, από αυτούς που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχει»

Περισσότερα εδώ

13 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Στην Πυροσβεστική καρατόμησαν άξιους και προήγαγαν αρεστούς

«Παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προάγει σε υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος, τον αρχιπύραρχο, διοικητή Αν. Αττικής της Πυροσβεστικής -τοπικά επιχειρησιακό επικεφαλής- κατά την τραγωδία στο Μάτι», αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή τις πρόσφατες κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Περισσότερα εδώ

Επόμενη Σελίδα