ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

20 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Οικοδομούν σικελικό και όχι επιτελικό κράτος (video)

«Θέλουμε ως προανακριτική επιτροπή να έρθουν όλοι να καταθέσουν, αρκεί να τηρηθεί ο νόμος. Όταν προσπαθούν να άρουν το καθεστώς προστασίας, προσπαθούν να παραβιάσουν το νόμο»

Περισσότερα εδώ

20 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Φρένο στον εκφυλισμό του ελληνικού σε σικελικό κράτος έβαλε ο Άρειος Πάγος.

«Φρένο στον εκφυλισμό του ελληνικού σε σικελικό κράτος είναι η διαρροή του Αρείου Πάγου ότι:“οι μάρτυρες που δεν προσέρχονται σε προκαταρκτική εξέταση δεν έχουν ποινικές ευθύνες, ούτε αίρεται το καθεστώς προστασίας τους"»

Περισσότερα εδώ

17 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Ορμπανικής αντίληψης, η απόρριψη του αιτήματος της "Police Action-Δράση Αστυνομικών για τα δικαιώματα του Ανθρώπου"

"Καλούμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να ανακαλέσει την υπερσυντηρητική της απόφαση που εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς, καθώς και να εναρμονιστεί με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και το Συμβούλιο της Ευρώπης" τόνισε ο Γ. Ραγκούσης

Περισσότερα εδώ

14 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Ο αστυνομικός λαϊκισμός της κυβέρνησης δεν αποτελεί λύση στην εγκληματικότητα.

Αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό στη Μενάνδρου, κατά το οποίο σκοτώθηκε ένα άτομο, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι η μόνη της έννοια είναι «να μεταφέρει την εγκληματικότητα στους παρακάτω δρόμους, από αυτούς που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχει»

Περισσότερα εδώ

13 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Στην Πυροσβεστική καρατόμησαν άξιους και προήγαγαν αρεστούς

«Παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προάγει σε υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος, τον αρχιπύραρχο, διοικητή Αν. Αττικής της Πυροσβεστικής -τοπικά επιχειρησιακό επικεφαλής- κατά την τραγωδία στο Μάτι», αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή τις πρόσφατες κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Περισσότερα εδώ

12 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφεύγει να απαντήσει για το ενδεχόμενο εμπλοκής ειδικών φρουρών σε σοβαρό επεισόδιο.

Ξεπέρασε κάθε ανεκτό όριο η πρωτοφανής και απαράδεκτη προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποφύγει να απαντήσει στα τρία ερωτήματα που της θέσαμε χθες για το ενδεχόμενο εμπλοκής ειδικών φρουρών, που πρόσφατα προσέλαβε, σε σοβαρό επεισόδιο.

Περισσότερα εδώ

12 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης σε Κυβέρνηση: Αληθεύουν τα δημοσιεύματα για συμπλοκή αστυνομικών και μπράβων νυκτερινού κέντρου;

Να απαντήσει επειγόντως όπως έχει υποχρέωση σε τρία ερωτήματα, ζητά ο Γιάννης Ραγκούσης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι "είναι αυτονόητο πως ανάλογη του περιεχομένου των απαντήσεων της κυβέρνησης θα είναι και η αντίδρασή μας".

Περισσότερα εδώ

11 Φεβρουαρίου 2020

Ομιλία μου στη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης 68 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με θέμα: "Συνεχή φαινόμενα αστυνομικής βίας και αύξηση της εγκληματικότητας"

7 μήνες διακυβέρνησης Μητσοτάκη,

17 αποκαλυπτικές αλήθειες για την ασφάλεια.

Περισσότερα εδώ

10 Φεβρουαρίου 2020

Συνέντευξη στην Κυριακάτικη Kontra News και στον δημοσιογράφο Χρήστο Κυμπιζή.

το απάνθρωπο και πλέον απολύτως αποδεδειγμένο σκάνδαλο Νοβάρτις, θα κυνηγάει για πάντα όχι μόνον αυτούς που το διέπραξαν αλλά και αυτούς που επιχείρησαν να το δικαιολογήσουν με τη βρόμικη θεωρία περί δήθεν σκευωρίας.

Περισσότερα εδώ

7 Φεβρουαρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Ο Ρουβίκωνας στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε; Αποκλείεται, αδύνατον...

Ο τομεάρχης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, καταδίκασε την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε, σχολιάζοντας καυστικά ότι παρόλο που ο Κ. Μητσοτάκης, έταζε προεκλογικά ότι θα “είχε τελειώσει τα γκρουπούσκουλα” στις 8 Ιουλίου, αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη.

Περισσότερα εδώ

Επόμενη Σελίδα