ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

19 Ιανουαρίου 2021

Γ. Ραγκούσης: Η Ελλάδα προσέρχεται διπλωματικά εξασθενημένη στο νέο γύρο των διερευνητικών συνομιλιών.

Σημεία ομιλίας του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Ραγκούση, κατά τη συζήτηση του σ/ν του Υπ. Εξωτερικών «Καθορισμός του εύρους της αιγιαλίτιδας ζώνης στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου και των Ιονίων Νήσων μέχρι το Ακρωτήριο Ταίναρο της Πελοποννήσου»

Περισσότερα εδώ

15 Ιανουαρίου 2021

Συνέντευξη Γιάννη Ραγκούση, για την αγορά των Ραφάλ, για την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στο Ιόνιο, για την πανδημία τις ευθύνες της κυβέρνησης και την επιτροπή λοιμωξιολόγων, με τον Γιώργο Μελιγγώνη στο Kontra Channel.

Περισσότερα εδώ

14 Ιανουαρίου 2021

Γ. Ραγκούσης: Το «ναι» στα Ραφάλ είναι «ναι» στην πατριωτική ευθύνη, «ναι» στην εθνική άμυνα, «ναι» στην ακεραιότητά μας.

Σημεία ομιλίας Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΑ «έγκριση σχεδίων συμβάσεων στον τομέα της άμυνας».

Περισσότερα εδώ

14 Ιανουαρίου 2021

Γ. Ραγκούσης: Ομολογία Βορίδη για προσλήψεις περισσότερων μετακλητών επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σημεία παρέμβασης  του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου  του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Ραγκούση, κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια του σ/ν του Υπουργείου Εσωτερικών

Περισσότερα εδώ

13 Ιανουαρίου 2021

«Υπάρχει δημοκρατικό ασυμβίβαστο με τις πεποιθήσεις Βορίδη και τη θέση του Υπουργού Εσωτερικών.»

Σημεία ομιλίας Γιάννη Ραγκούση κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια του Ν/Σ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Περισσότερα εδώ

11 Ιανουαρίου 2021

Επίκαιρη ερώτηση του Γιάννη Ραγκούση, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Βουλευτή Β' Πειραιά, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα.

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος κατέθεσε ο βουλευτής Β’ Πειραιά και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Ραγκούσης με θέμα: «Νέα περιβαλλοντική αδικία στο Σχιστό Περάματος, Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, με αντισυνταγματική νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας αδειοδοτήθηκε Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ενώ με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής προχωρά δημιουργία Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων, μολονότι εκκρεμεί η αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ Αττικής, καθώς και ο νέος νόμος για την ανακύκλωση».

Περισσότερα εδώ

30 Δεκεμβρίου 2020

Ανάρτηση Γιάννη Ραγκούση , Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Β' Πειραιά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή η ρουσφετολογική λεηλασία των εμβολίων από κυβερνητικούς και κρατικούς αξιωματούχους είναι μέγα πολιτικό σκάνδαλο με όλη τη σημασία των λέξεων.

Περισσότερα εδώ

30 Δεκεμβρίου 2020

Δήλωση του Γ. Ραγκούση, σχετικά με απάντηση του Χρ. Σταϊκούρα σε ερώτηση 40 βουλευτών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τη ναυπηγοεπισκευή και την Cosco.

Δήλωση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β’ Πειραιά, Γιάννη Ραγκούση, σχετικά με την απάντηση του Υπουργού κ. Χ. Σταϊκούρα, στην ερώτηση που είχε κατατεθεί από 40 βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τη ναυπηγοεπισκευή και την Cosco

Περισσότερα εδώ

29 Δεκεμβρίου 2020

"Είμαστε αντιμέτωποι με ένα 2ο κύμα κυβερνητικής αυταρέσκειας, εφησυχασμού και τεχνητής ωραιοποίησης της τραγικής κατάστασης που ζούμε."

Το δις εξαμαρτείν όμως είναι κακούργημα.

Περισσότερα εδώ

26 Δεκεμβρίου 2020

Ανάρτηση Γ. Ραγκούση, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικής Συμμαχίας, Βουλευτή Β' Πειραιά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, στο Κερατσίνι για να μοιράσει φαγητό σε άπορους συμπολίτες μας.

Περισσότερα εδώ

Επόμενη Σελίδα