ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

13 Ιανουαρίου 2022

Γιάννης Ραγκούσης: 7 Αναντίλεκτα συμπεράσματα κι ένα επιμύθιο από την εξεταστική επιτροπή για τη λίστα Πέτσα

Αν είχαν συμβεί στην Αυστρία, όσα αποδεδειγμένα συνέβησαν στην Ελλάδα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, τότε είναι βέβαιο πως ο πρώην καγκελάριος κ.Κουρτς δεν θα είχε απεμπλακεί από μία τέτοια υπόθεση, με την παραίτησή του και την ανάληψη μόνον πολιτικών ευθυνών.

Περισσότερα εδώ

12 Ιανουαρίου 2022

Γ. Ραγκούσης: Νέες επιβαρύνσεις στους κατοίκους της Σαλαμίνας με αυξήσεις στα εισιτήρια των πλοίων

Στη Βουλή έφερε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Πειραιά,  Γιάννης Ραγκούσης τις αυξήσεις που επιβλήθηκαν από 1-1-2022 στα ναύλα της γραμμής Πέραμα-Σαλαμίνα, μετά την τη διαμαρτυρία του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας.

Περισσότερα εδώ

10 Ιανουαρίου 2022

Γ. Ραγκούσης: Εκλογές για να προλάβουμε τα χειρότερα

"Πρέπει κάποιος να ζει πολύ μακριά από την ελληνική κοινωνία για να κρίνει θετικά τη συνολική και την τρέχουσα διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. "

Συνέντευξη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γ. Ραγκούση στην εφημερίδα "Realnews" και στη δημοσιογράφο Μαριτίνα Ζαφειριάδου

Περισσότερα εδώ

18 Δεκεμβρίου 2021

Γ. Ραγκούσης: Δεν σας ρωτάμε αν ήξερε, γιατί δεν δεχόμαστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών και τη δική μας. τη μελέτη Τσιόδρα την ήξερε ο κ. Μητσοτάκης από τον Μάιο

Κοινοβουλευτική αντιπαράθεση με τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Οικονόμου και τον κ. Σκυλακάκη, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για την κύρωση του Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2022.

Περισσότερα εδώ

15 Δεκεμβρίου 2021

Γ. Ραγκούσης: Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι μία μεταμνημονιακή Κυβέρνηση, είναι μία προμνημονιακή κυβέρνηση

Ομιλία του Γ. Ραγκούση στην Ολομέλεια της Βουλ​ής για τον Προυπολογισμό του 2022

Περισσότερα εδώ

8 Δεκεμβρίου 2021

Γ. Ραγκούσης: Αντί δωρεάν παραχώρησης, ενοίκιο από την κυβέρνηση για το Βλητικό Σταθμό Σαλαμίνας με την επιβολή αδικαιολόγητου τιμήματος

Στη Βουλή έφερε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Πειραιά,  Γιάννης Ραγκούσης,  το σημαντικό θέμα του Βλητικού Σταθμού Σαλαμίνας και την παραχώρησή του από την ΕΤΑΔ έναντι ενοικίου.

Περισσότερα εδώ

8 Δεκεμβρίου 2021

Γ. Ραγκούσης: Αντιμέτωπη με την προκλητική κυβερνητική αδιαφορία η Β/θμια εκπαίδευση στον Κορυδαλλό

Στη Βουλή έφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Πειραιά,  Γιάννης Ραγκούσης τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της Β/θμιας εκπαίδευσης του Κορυδαλλού εξαιτίας της προκλητικής κυβερνητικής αδιαφορίας.

Περισσότερα εδώ

30 Νοεμβρίου 2021

Γ. Ραγκούσης: Φτάνει πια η απαξίωση και η υποβάθμιση του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου -Δραπετσώνας

Στη Βουλή έφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, την έντονη διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τις νέες ελλείψεις καθηγητών τρεις μήνες από την έναρξη των μαθημάτων.

Περισσότερα εδώ

29 Νοεμβρίου 2021

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Χωρίς κτίρια και υποδομές, χωρίς εκπαιδευτικούς και σχολικά γεύματα τα σχολεία της Σαλαμίνας

Στη Βουλή έφερε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, τα κτιριακά ζητήματα, την έλλειψη εκπαιδευτικών και σχολικών γευμάτων των σχολείων της Σαλαμίνας.

Περισσότερα εδώ

25 Νοεμβρίου 2021

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Άμεσος κίνδυνος αλλοίωσης από την ΟΛΠ ΑΕ του παραδοσιακού χαρακτήρα και των προβλεπόμενων χρήσεων του Λιμενίσκου των ερασιτεχνών αλιέων «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Κερατσινίου, κατά παράβαση της Σύμβασης Παραχώρησης και της νομοθεσίας

Στη Βουλή έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης τον άμεσο κίνδυνο αλλοίωσης από την ΟΛΠ ΑΕ του παραδοσιακού χαρακτήρα και των προβλεπόμενων χρήσεων του Λιμενίσκου των ερασιτεχνών αλιέων «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Κερατσινίου, κατά παράβαση της Σύμβασης Παραχώρησης και της νομοθεσίας.

Περισσότερα εδώ

Επόμενη Σελίδα