ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

19 Δεκεμβρίου 2022

Γ. Ραγκούσης: Η Αργεντινή και ο Μέσι δεν θα υπήρχε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να πάρoυν το Παγκόσμιο Κύπελλο, εάν η Κυβέρνησή σας ήταν η διοργανώτρια Αρχή

Παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και βουλευτή Β΄Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Σ/Ν για τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο

Κ. Οικονόμου, αν ήσασταν, ως Κυβέρνηση, διοργανώτρια αυτού του Παγκόσμιου Κυπέλλου, δεν υπήρχε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα η Αργεντινή και ο Μέσι να πάρουν παγκόσμιο κύπελλο.
Δεν υπήρχε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα, που σωστά λέτε ποτέ.
Ξέρετε, γιατί;
Όχι για έναν λόγο, για παραπάνω από έναν λόγο.

Πρώτον, διότι ο διαιτητής θα ήταν πιασμένος από εσάς, δεν υπήρχε περίπτωση εσείς, ως κυβέρνηση, να μην έχετε φροντίσει να πιάσετε το διαιτητή.

Δεύτερον, δεν υπήρχε περίπτωση να μην είχατε βάλει την ΕΥΠ να τους παρακολουθήσει, όταν φτιάχνανε το σχεδιασμό τους και την τακτική τους την ποδοσφαιρική.
Θα πηγαίνατε, θα ξέρατε τι έχουνε σχεδιάσει, πώς θα κινηθούνε, τι θα κάνουνε για να το δώσετε στον αντίπαλο.

Τρίτον, δεν υπήρχε καμία στο εκατομμύριο πιθανότητα να μην είχατε βάλει τον ποδοσφαιρικό Ντογιάκο και τον ποδοσφαιρικό Γεωργιάδη να απειλήσουν το Μέσι με φορολογικούς ελέγχους ή οτιδήποτε σχετικό σε περίπτωση που τολμούσε να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κι αν όλα αυτά, κ. Οικονόμου, δεν έπιαναν, το να έχετε πιάσει το διαιτητή, να τους έχετε παρακολουθήσει για να δείτε τα σχέδιά τους ή να είχατε βάλει τον ποδοσφαιρικό Ντογιάκο και Γεωργιάδη να τους απειλούν, ξέρετε τι άλλο θα είχατε κάνει;

Θα είχατε στήσει με το Predator παρέμβαση στο VAR, ώστε να μη μπορούν ούτε μέσω αυτού να δικαιωθούν σε περίπτωση που μία φάση ήταν υπέρ τους ή ένα πέναλτι έπρεπε να τους δοθεί.

σύνδεσμος

Περισσότερα άρθρα