ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

26 Σεπτεμβρίου 2022

Σημεία συνέντευξης Γ. Ραγκούση στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1

Γιάννης Ραγκούσης: Σήμερα ,όσοι θα βλέπουν τον κ. Μητσοτάκη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, θα αναρωτιούνται:"Αυτός είναι που παρακολουθεί παράνομα με τις μυστικές υπηρεσίες τους πολιτικούς του αντιπάλους και δημοσιογράφους;" και δυστυχώς για την Ελλάδα η απάντηση θα είναι:"Ναι αυτός είναι”.

Καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” με τους  δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, ήταν σήμερα ο  Γιάννης Ραγκούσης, Κοινοβουλευτικός   Εκπρόσωπος και  βουλευτής Β΄Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολουθούν τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του Γ. Ραγκούση:

-Σήμερα, όσοι θα βλέπουν τον κ. Μητσοτάκη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, θα αναρωτιούνται: "Αυτός είναι που παρακολουθεί παράνομα με τις μυστικές υπηρεσίες τους πολιτικούς του αντιπάλους και δημοσιογράφους;" και δυστυχώς για την Ελλάδα η απάντηση θα είναι: "Ναι αυτός είναι”.   

-Οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, ήταν, είναι και θα είναι ενωμένοι, όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν την επιθετικότητα της Τουρκίας.

Ελπίζουμε ο κ. Μητσοτάκης να μην παραλείψει να αναφερθεί κι αυτή τη φορά στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στο Κυπριακό.

-Η ΝΔ, προσπαθώντας να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Ερντογάν, στην πραγματικότητα διασπά το εθνικό μέτωπο και προσφέρει κάκιστη υπηρεσία στη χώρα.

 Ο Μητσοτάκης οφείλει να αφήσει έξω από την παρατεταμένη προεκλογική αντιπαράθεση τα εθνικά μας θέματα, γιατί θέτει σε κίνδυνο την εθνική ενότητα.

- Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις, η φθορά της Κυβέρνησης που αποτυπώνεται σ΄ αυτές, είναι η μεγαλύτερη φθορά για Κυβέρνηση από το ΄81 και μετά, που όπως ισχυρίζεται έχει μοιράσει 50-55 δισεκατομμύρια ευρώ.

Οι σημερινές δημοσκοπήσεις καμία σχέση δε θα έχουν με τις δημοσκοπήσεις, που θα πραγματοποιηθούν μετά την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

Τότε που οι πολίτες θα έχουν ορατές μπροστά τους τις επόμενες εθνικές εκλογές.

-Η αναφορά Μητσοτάκη ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία είναι ο ορισμός της εθνικής ανευθυνότητας.

σύνδεσμος

Περισσότερα άρθρα