ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

25 Ιουνίου 2022

Γ. Ραγκούσης: Το χάος στον ΕΦΚΑ Κερατσινίου-Δραπετσώνας είναι έργο Χατζηδάκη και κυβέρνησης, με θύματα τους συνταξιούχους.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΕΦΚΑ Κερατσινίου-Δραπετσώνας, προκειμένου να συζητήσει με τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους σχετικά με τα προβλήματα λειτουργίας του συγκεκριμένης Γ’ Τοπικής Δ/νσης ΕΦΚΑ.

Η συνάντηση με τη Διεύθυνση και τους εργαζόμενους διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα. Επιβεβαιώθηκαν τόσο το «επιτελικό μπάχαλο» της κυβέρνησης, όσο και όσα αναφέρθηκαν στη σχετική ερώτηση που ο Γ. Ραγκούσης κατέθεσε στη Βουλή, αναφορικά με το φλέγον ζήτημα της μεταφοράς αρχειακού υλικού, την αντικειμενική αδυναμία του ΕΦΚΑ Κερατσινίου-Δραπετσώνας να ελέγξει ένα τεράστιο έγχαρτο αρχείο, καθώς και την έλλειψη προσωπικού για την πλήρη και ταχεία εξυπηρέτηση των πολιτών της Β΄ Πειραιά.

Μετά τη συνάντηση ο Γ. Ραγκούσης δήλωσε:

Οι ευθύνες ανήκουν αποκλειστικά στην κυβέρνηση και προσωπικά στον κ. Χατζηδάκη, για την αδυναμία λειτουργίας των κατά τόπους ΕΦΚΑ, για τις εκατοντάδες χιλιάδες εκκρεμείς συντάξεις, για τη δήθεν ψηφιακή μετάβαση του συστήματος απονομής συντάξεων, για την ιδιωτικοποίηση του ΕΦΚΑ σε βάρος των συνταξιούχων, για την ταλαιπωρία των απόμαχων της ζωής που, αντί να επιβραβεύονται καταταλαιπωρούνται από τις νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες του κ. Μητσοτάκη.

Να δοθεί άμεσα λύση από την κυβέρνηση στο πρόβλημα που υπάρχει στο ΕΦΚΑ Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Οι πολίτες έχουν πλέον καταλάβει ότι τα συμφέροντά τους δε συνάδουν με τα συμφέροντα που εξυπηρετεί η κυβέρνηση- «Μαξίμου Α.Ε.» κι ότι μοναδική επιλογή είναι πια η πολιτική αλλαγή.

σύνδεσμος

Περισσότερα άρθρα