ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

21 Ιουνίου 2022

Γ. Ραγκούσης: Επιβεβαιώνει μεν, ψεύδεται δε, η κυβέρνηση για το μπάζωμα των Λατομείων Κορυδαλλού

Επιβεβαιώνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκος, τα αναφερόμενα σε σχετική ερώτησή μας στη Βουλή για τα λατομεία του Σχιστού Κορυδαλλού, με θέμα: «Η παραχώρηση έγινε, το μπάζωμα, όμως, των λατομείων του Σχιστού Κορυδαλλού, συνεχίζεται…».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην με αρ. πρ.: 7017/4/26032-γ’/16-6-2022 απάντησή του, το Α.Τ. Κορυδαλλού έχει διακριβώσει την εναπόθεση μικρής ποσότητας οικοδομικών υλικών, η οποία σύμφωνα με τους υπεύθυνους(;) χρησιμοποιείται για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ψεύδεται, όμως, όταν ισχυρίζεται ότι στη νέα έρευνα του Α.Τ., κατόπιν καταγγελίας στις 12-5-2022, δεν κατέστη δυνατόν να την εξακριβώσουν, γιατί βρήκαν την είσοδο κλειστή (!). Η είσοδος, κι όχι μόνο μία,  είναι ανοιχτή και προσβάσιμη κι αν έκαναν τον κόπο να εισέλθουν θα έβλεπαν και τον εσκαφέα στο βάθος που τακτοποιεί τα μπάζα.

Εκτίθεται, επομένως, κι εκθέτει το Α.Τ. Κορυδαλλού, ο κ. Θεοδωρικάκος, παρουσιάζοντας την Αστυνομία σε ρόλο «παρατηρητή» και επί της ουσίας να καλύπτει το παράνομο μπάζωμα από αγνώστους (;).

Επειδή, όμως, η πολιτική της ανευθυνότητας που ακολουθεί η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη έχει κοντά ποδάρια, αποκαλύπτουμε στο λαό του Κορυδαλλού πως, η ανάπλαση των Λατομείων καθώς και η προστασία του χώρου από την άδηλη δραστηριότητα κάποιων επιτήδειων, είναι ένα ακόμα κυβερνητικό ψέμα!

σύνδεσμος

Περισσότερα άρθρα