ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

12 Ιουλίου 2021

Γιάννης Ραγκούσης στο e-peiraias: Αναντίρρητα και χωρίς αστερίσκους ο εμβολιασμός είναι σωτήριος.

Το δικό του μήνυμα για τους εμβολιασμούς στέλνει μέσα από το e-peiraias, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης.

Στην αρχή του μηνύματός του αναφέρεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας «Παρά τις απειλές και τις διχαστικές λογικές που προτάσσει η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας σε κάθε ευκαιρία σε κάθε δύσκολη επιδημιολογικά στιγμή στέλνει σαφές μήνυμα με δημόσιες εκκλήσεις υπέρ του εμβολιασμού», ενώ τονίζει ότι «Με τον εμβολιασμό θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας».

Ακολουθεί το μήνυμα του Γιάννη Ραγκούση:

Αναντίρρητα και χωρίς αστερίσκους ο εμβολιασμός είναι σωτήριος. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, από την πρώτη στιγμή έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να δημιουργηθεί ένα πανελλήνιο ρεύμα υπέρ του εμβολιασμού, με τον ίδιο τον Πρόεδρό μας να εμβολιάζεται από τους πρώτους. Παρά τις απειλές και τις διχαστικές λογικές που προτάσσει η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας σε κάθε ευκαιρία σε κάθε δύσκολη επιδημιολογικά στιγμή στέλνει σαφές μήνυμα με δημόσιες εκκλήσεις υπέρ του εμβολιασμού. Θλιβερή διαπίστωση αποτελεί το ολοένα αυξανόμενο κλίμα δυσπιστίας και αμφισβήτησης του εμβολιαστικού εγχειρήματος από τον ελληνικό λαό ως απόρροια και της απουσίας πειθούς από τους κυβερνώντες. Για να είναι όμως εφικτός ένας καθολικός εμβολιασμός είναι επιτακτική η ανάγκη να λυθεί άμεσα το πρόβλημα με τις κινητές μονάδες και να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες σε όλη την επικράτεια να μπορούν να επιλέγουν το εμβόλιο που επιθυμούν. Λέμε όχι στον διχασμό. Με τον εμβολιασμό θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας.

σύνδεσμος

Περισσότερα άρθρα