ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

19 Μαΐου 2021

Δήλωση του Γιάννη Ραγκούση, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή της Β΄ Πειραιά, για τη μεγάλη επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ιωνικού Νίκαιας να ανέβει στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, τη Super League.

Σήμερα, 19 Μαΐου 2021, 102 χρόνια μετά τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, η προσφυγομάνα Νίκαια, η Κοκκινιά και όλοι οι γύρω δήμοι γιορτάζουν την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ιωνικού μας στα μεγάλα σαλόνια της A’ εθνικής κατηγορίας.

Η λαμπρή πορεία της ομάδας, αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας όλων των συντελεστών της, οι οποίοι την πήραν από τις χαμηλές κατηγορίες και την ανέβασαν και πάλι, μετά από 14 χρόνια, εκεί που της αξίζει, καταδεικνύει ότι η δουλειά και η στοχοπροσήλωση σε ιδανικά, είναι ικανή να φέρει αργά ή γρήγορα μόνο επιτυχίες.

Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση, στον προπονητή και στο τεχνικό επιτελείο και σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην άνοδο της ομάδας του Ιωνικού Νίκαιας στη Super League. Μοιραζόμαστε τη χαρά σας και τη χαρά που δώσατε σε χιλιάδες κατοίκους της πόλης και στους φίλους του Ιωνικού.

Καλή επιτυχία στη νέα πορεία της ομάδας. 

Περισσότερα άρθρα