ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

12 Μαΐου 2021

Δήλωση του Γ. Ραγκούση, Βουλευτή Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για την ποδοσφαιρική ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας.

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρέτησα τη φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της Superleague 2 της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ιωνικού Νίκαιας, όπως εύχομαι να μπορέσω να κάνω για κάθε ομάδα και κάθε άθλημα ή αθλητή που διακρίνεται από τις εργατικές και λαϊκές γειτονιές της Β’ Πειραιά.

Ο Ιωνικός, ένα από τα ιστορικά προσφυγικά αθλητικά σωματεία της Κοκκινιάς, προερχόμενος από τη συνένωση των προπολεμικών προσφυγικών σωματείων του Άρη και της Αθλητικής Ένωσης, έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στο ποδόσφαιρο της Α΄ και της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, κάνοντας περήφανους τους χιλιάδες Νικαιώτες φίλους του.


Στο φετινό πρωτάθλημα της SL2 η εργώδης προσπάθεια των αθλητών του, του τεχνικού επιτελείου , της διοίκησης κι όλων των παραγόντων της ομάδας την έφερε στους πρωταγωνιστές για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, τη Superleague. Μια τέτοια προσπάθεια της αθλητικής οικογένειας του Ιωνικού Νίκαιας είναι άστοχο και άδικο να αμαυρώνεται από παρεμβάσεις εξωαθλητικών παραγόντων και μάλιστα ενόψει κρίσιμων αγώνων στο πλαίσιο των playoffs, όπως αυτή του Δημάρχου έταιρης ομάδας της SL2. 

 Η ανεπιτυχής και άδικη ανάμειξη τρίτων αποδείχτηκε περίτρανα από τη φιλοξενία και το σεβασμό της αντίπαλης ομάδας την περασμένη Κυριακή.
Ας διαφυλάξουμε όλοι μαζί το υγιές  αθλητικό πνεύμα κι ας αφήσουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές να κερδίσουν αυτό που τους αναλογεί. Κάθε άλλη εκδοχή μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρει, πλήττοντας την αξιοπιστία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.


Καλή επιτυχία στους εναπομείναντες αγώνες του Ιωνικού Νίκαιας, ευελπιστώντας ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια» όπως του αξίζει.

Περισσότερα άρθρα