ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

28 Μαρτίου 2021

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης ανακάλεσε πλήρως την απαράδεκτη ανακοίνωση κατά Τσίπρα, Σπίρτζη και Ραγκούση.Κοινή Δήλωση Χρ. Σπίρτζη και Γ. Ραγκούση.

-Ανακαλεί πλήρως τα όσα είχε δηλώσει στην ανακοίνωση της η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, η οποία είχε προκαλέσει την οργή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,  αφού καταφερόταν προσωπικά κατά των κ.κ. Τσίπρα, Σπίρτζη και Ραγκούση:

"Κατόπιν της επιδοθείσας σ’ εμάς με χρονολογία 22-03-2021 εξώδικης διαμαρτυρίας των κ.κ. Ιωάννη Ραγκούση και Χρήστου Σπίρτζη... 

... ανακαλούμε πλήρως, ρητώς και ευθέως το με χρονολογία 09-03-2021 δελτίο τύπου, δηλώνοντας ταυτόχρονα κατηγορηματικά ότι ουδεμία πρόθεση είχαμε να βλάψουμε την τιμή και την υπόληψη του κ. Τσίπρα, του κ. Σπίρτζη και του κ. Ραγκούση ... 

...Θεωρούμε εντελώς ατυχή την αναφορά των ως άνω προσώπων εκ μέρους μας, ως προϊόν παραδρομής, η οποία έλαβε χώρα εν μέσω των γεγονότων, των δημοσιευμάτων ..."

-Ακολουθεί Κoινή δήλωση Tομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστου Σπίρτζη και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Γιάννη Ραγκούση σχετικά με την ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης:

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί με την πλειοψηφία των δημοκρατικών αστυνομικών για μια αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη. 

Με αστυνομικούς που θα έχουν την παιδεία και την εκπαίδευση να υπηρετούν το δύσκολο ρόλο τους, το συνταγματικό καθήκον τους για την ασφάλεια του πολίτη, την δημοκρατία και την κοινωνική Ειρήνη.

Προεπισκόπηση εικόνας

Περισσότερα άρθρα