ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

23 Μαρτίου 2021

Ραγκούσης σε Γεωργιάδη: Σήμερα λειτουργήσατε ως ένα χυδαίο τρολ του διαδικτύου - Αποδειχθήκατε εντελώς άνανδρος πολιτικά.

Παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Ραγκούση στην Βουλή.

Κύριε Γεωργιάδη, είχατε μία δυνατότητα να αποφύγετε αυτόν τον πρωτοφανή διασυρμό και εξευτελισμό για Υπουργό Κυβέρνησης.

Να έρθετε εδώ και να πείτε ότι η φωτογραφία που παραδώσατε στα πρακτικά είναι σωστή, αξιόπιστη και αληθινή.

Όχι μόνο δε το κάνατε αυτό κ. Γεωργιάδη, αποδεικνύοντας ότι πριν από λίγο για αυτό το κρίσιμο θέμα που αφορά το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, λειτουργήσατε ως ένα χυδαίο τρολ του διαδικτύου.

Αλλά αποδειχθήκατε και εντελώς άνανδρος πολιτικά, γιατί δεν είχατε το σθένος να ζητήσετε συγγνώμη για αυτή την απρέπεια που διαπράξατε.

Και, εν πάση περιπτώσει, τον ελληνικό λαό δεν τον υπολήπτεστε. Την αντιπολίτευση, τους βουλευτές τους έχετε γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων σας.

Αυτό το έρμο το ιστορικό κόμμα που έχετε τη τιμή να εκπροσωπείτε ως Υπουργός Κυβέρνησής του, δεν τον λυπάστε;

Έχετε καταλάβει τι βρώμικη σελίδα για τη ΝΔ γράψατε σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο, να έρθετε εδώ ως ένα ξεφτιλισμένο τρολ του διαδικτύου, να καταθέσετε μια ψεύτικη φωτογραφία;

Να σας καλέσουμε να γυρίσετε πίσω, για να αναγνωρίσετε ένα λάθος που θα μπορούσατε να είχε κάνει κάποιος ανθρώπινα, παρασυρμένος από συμβούλους που τον πήραν στο λαιμό του, και αντί να έρθετε εδώ να ζητήσετε συγγνώμη και να ανακαλέσετε από τα πρακτικά αυτό που καταθέσατε, συνεχίσατε τις γελοιότητες τις οποίες λέτε;

Κ. Γεωργιάδη προσέξτε: Κατεβαίνετε το ένα σκαλοπάτι κάτω από προηγούμενο.

Και σας επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς, στο τέλος θα σας ανακηρύξουμε ως μέγα χορηγό, το πρόβλημα το έχει το κόμμα σας και αυτοί οι οπαδοί αυτού του κόμματος που βλέπουν έναν Υπουργό του Μητσοτάκη να έρχεται εδώ και να διακινεί ψεύτικες fake φωτογραφίες.

Αιδώς κ. Γεωργιάδη.

σύνδεσμος

Περισσότερα άρθρα