ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

23 Μαρτίου 2021

"Καλύτερα να φέρνατε μια τροπολογία που να λέει πως επικεφαλής στην ΕΠΟ μπορεί να τεθεί μόνο όποιου το επώνυμο αρχίζει από Ζ και είναι ευρωβουλευτής της ΝΔ"

Σημεία παρέμβασης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννη Ραγκούση για την Tροπολογία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη κατά τη συζήτηση του σ/ν του Υπουργείου Οικονομικών.

- Η τροπολογία που έφερε ο κ. Αυγενάκης όχι μόνο προκαλεί τη νοημοσύνη μας αλλά επειδή τη συνόδευσε με την παρουσίαση που παρακολουθήσαμε πριν λίγο, νομίζω ξεπερνά κάθε όριο.

- Ο κ. Αυγενάκης φέρνει μια τροπολογία για να τροποποιήσει το νόμο που ο ίδιος εισηγήθηκε και ψηφίστηκε από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία γιατί θέλει να κάνει μια ωμή παρέμβαση στις εκλογές της ΕΠΟ για να μπορεί να είναι υποψήφιος και να εκλεγεί ο κ. Ζαγοράκης.

- Καλύτερα κ. Αυγενάκη να φέρνατε μια τροπολογία που να λέει πως επικεφαλής στην ΕΠΟ μπορεί να τεθεί μόνο όποιου το επώνυμο αρχίζει από Ζ και είναι ευρωβουλευτής της ΝΔ.

- Είναι πολιτικά επαίσχυντο να κάνετε αυτή τη φωτογραφική κίνηση για τον εκλεκτό σας. Θέλετε να βάλετε επικεφαλής τον κ. Ζαγοράκη, πράγμα που είχε προαναγγείλει ο κ. Μητσοτάκης.

- Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σας παραδώσουμε στην κρίση των πολιτών και κυρίως των αθλητικών παραγόντων της χώρας.

σύνδεσμος

Περισσότερα άρθρα