ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

2 Φεβρουαρίου 2021

Γ. Ραγκούσης: Αποδέχομαι τη δημόσια συγγνώμη του κ. Μπαλάσκα.

Δήλωση του βουλευτή Β΄ Πειραιά και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννη Ραγκούση, μετά τη  ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του κ. Μπαλάσκα στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

Στις 14 Δεκεμβρίου ο κ. Μπαλάσκας, αστυνομικός και εκτελεστικό μέλος της ΠΟΑΣΥ, προέβη σε διαστρέβλωση ομιλίας μου για τους αστυνομικούς, τις οικογένειες και τα παιδιά τους -συνοδεία ύβρεων- στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα».
Αναγκάστηκα να προχωρήσω στην έσχατη επιλογή για την προστασία της πολιτικής και προσωπικής μου τιμής και υπόληψης, κοινοποιώντας του δύο εξώδικες δηλώσεις μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου μου κ. Ευάγγελου Γεωργακόπουλου, καλώντας τον να αποκαταστήσει την ΑΛΗΘΕΙΑ των λεγομένων μου.
Προς τιμήν του ο κ. Μπαλάσκας, σήμερα το πρωί από την ίδια τηλεοπτική εκπομπή, ζήτησε δημόσια ΣΥΓΓΝΩΜΗ από εμένα ανακαλώντας στο σύνολο τις δηλώσεις του.
Τη ΣΥΓΓΝΩΜΗ αυτήν την αποδέχομαι και θεωρώ ότι το ζήτημα έληξε.
Η σημερινή αυτή εξέλιξη επαληθεύει απολύτως την ορθότητα της επιλογής κάθε πολίτη όπως και κάθε πολιτικού να προσφεύγει στη λύση της νομικής προστασίας, προκειμένου να αποκρούσει τη συκοφαντία, τη δυσφήμιση, καθώς και την παραπληροφόρηση της κοινωνίας.
 
Η αρχική δήλωση και η δημόσια συγγνώμη του κ. Μπαλάσκα: 

Περισσότερα άρθρα