ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

10 Σεπτεμβρίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Ο εμπρηστικός μηχανισμός στη Μόρια είναι η πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Πρόκειται για μια προδιαγεγραμμένη-και παρά τις προειδοποιήσεις μας-εντελώς αδικαιολόγητη εξέλιξη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι συνεπάγεται και βαρύτατες πολιτικές ευθύνες» τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης αναφορικά με τα χθεσινά γεγονότα στη Μόρια.

Όπως σημειώνει, «πέρυσι τον Ιούλιο του 2019 ο σημερινός υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν αυτός που επισκεπτόμενος τη Μόρια δήλωσε στο πανελλήνιο την ευαρέσκεια του και την ικανοποίηση του για την κατάσταση στην οποία βρήκε τη συγκεκριμένη δομή. Αλλά χθες η Μόρια έγινε παρανάλωμα του πυρός. 13.000 άνθρωποι βρίσκονται στους δρόμους δημιουργώντας μια σειρά από εικόνες που μας κάνουν να ντρεπόμαστε για λογαριασμό της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη όμως. Όχι βεβαίως για λογαριασμό του ελληνικού λαού».

«Γιατί αυτή είναι η εικόνα που υπάρχει από χθες στη Μόρια, στη Λέσβο, με 13.000 ανθρώπους στους δρόμους, δεν είναι Ελλάδα» αναφέρει ο Γ. Ραγκούσης και προσθέτει: «Και το γεγονός ότι η Μόρια κατακάηκε είναι πράγματι αποτέλεσμα εμπρησμού, αλλά αυτός ο εμπρηστικός μηχανισμός είναι ένας, η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη». 

σύνδεσμος

Περισσότερα άρθρα