ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

20 Μαρτίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Κάτω από τον κατώτατο μισθό το επίδομα Μητσοτάκη στους εργαζομένους.

"Για τους εργαζόμενους επιχειρήσεων που έκλεισαν, μένουμε περίπου στα 500€ ανά μήνα, κάτω και από τον κατώτατο μισθό,ενώ για τις επιχειρήσεις με μηδενικά έσοδα πλέον, σε κάλυψη μέρους μόνον των μηνιαίων εξόδων τους (ενοίκια κλπ)" σημειώνει ο Γιάννης Ραγκούσης σε ανάρτηση του στο facebook

Ολόκληρο το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση:

Η κυβέρνηση επιμένει να λέει σε εργαζόμενους κι επιχειρήσεις που αναγκαστικά έκλεισαν: “ τα υπόλοιπα ψάξτε να τα βρείτε μόνοι σας”.

Αυτό είναι ένα βασικό συμπέρασμα και από το δεύτερο μέρος κυβερνητικών ανακοινώσεων.

Ο κ.Μητσότακης επιμένει σε αυτό που από την αρχή είχε ανακοινώσει: “η κυβέρνηση θα καλύψει μέρος μόνον της ζημιάς που υφίστανται εργαζόμενοι κι επιχειρήσεις που σταμάτησε η λειτουργία τους”.

Δηλαδή, για τους εργαζόμενους επιχειρήσεων που έκλεισαν, μένουμε περίπου στα 500€ ανά μήνα-κάτω και από τον κατώτατο μισθό-ενώ για τις επιχειρήσεις με μηδενικά έσοδα πλέον, σε κάλυψη μέρους μόνον των μηνιαίων εξόδων τους (ενοίκια κλπ).

Όπως μάλιστα ο ίδιος πιστοποίησε κι επιβεβαίωσε χθες με τις δεύτερες ανακοινώσεις του, που ουσιαστικά εξέθεσαν τις πρώτες του, αλλά και τους Υπουργούς του για όλα όσα έλεγαν αυτές τις μέρες (διότι χθες βρέθηκαν ξαφνικά κάποια επιπλέον δις € προς διάθεση):
κανείς δεν τον αναγκάζει να ακολουθεί αυτήν την πολιτική. Επιλογή του είναι.

σύνδεσμος

Περισσότερα άρθρα