ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

9 Μαρτίου 2020

Έλλειψη προσωπικού σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ στον Πειραιά καταγγέλλει ο Γ. Ραγκούσης.

"Η ασφάλεια των πολιτών δεν επιτυγχάνεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα" υπογράμμισε ο Γιάννης Ραγκούσης

Δεν θα μπορούσε να περιγραφεί με μελανότερα χρώματα το πρόβλημα υποστελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων Κερατσινίου, Δραπετσώνας και Σαλαμίνας στην ανακοίνωση-καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, σημειώνει με νόημα ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

"Κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή, πολύ πριν τα πρόσφατα γεγονότα στον Έβρο, είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για την επικίνδυνη υποβάθμιση των αστυνομικών τμημάτων στον Πειραιά αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Είχαμε τονίσει ότι η ασφάλεια των πολιτών δεν επιτυγχάνεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα και πως χρειάζεται άμεση ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων με προσωπικό που σήμερα είναι τοποθετημένο κατά δεκάδες εκατοντάδες στη φύλαξη επιχειρηματιών και δημοσιογράφων, φίλων και ημετέρων".

«Την ανακοίνωση-καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά θα την οδηγήσουμε στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου» διεμήνυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β' Πειραιά, Γ. Ραγκούσης, με αφορμή την καταγγελία- ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά.

σύνδεσμος

Περισσότερα άρθρα