ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

7 Μαρτίου 2020

Γ. Ραγκούσης: Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να νομιμοποιήσει και να προστατεύσει τα τάγματα παρααστυνομίας.

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο εκπρόσωπος του αποδεικνύεται ότι επιχείρησαν να νομιμοποιήσουν και να προστατεύσουν αυτά τα τάγματα παρααστυνομίας, διότι προφανώς γνωρίζουν καλά πως η τερατογένεσή τους είναι αποτέλεσμα των δικών τους απαράδεκτων πολιτικών στα νησιωτικά μας σύνορα»

Το παραπάνω σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ραγκούσης, με αφορμή την ποινική δικογραφία σε βάρος 55 ατόμων για κρούσματα που κατήγγειλε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως πρωτοφανή, νοσηρά φαινόμενα παρακράτους και παρααστυνομίας.

Η ανάρτηση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Ραγκούση του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook:

Επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μας, τεκμηριώθηκαν οι καταγγελίες μας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, αργά χθες το βράδυ, ανακοίνωσε ότι σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος (55) ατόμων, για κρούσματα που καταγγείλαμε ως πρωτοφανή νοσηρά φαινόμενα παρακράτους και παρααστυνομίας.

Μετά από αυτήν την επίσημη εξέλιξη, ο κ.Μητσοτάκης καθώς και ο εκπρόσωπός του-που με διαρκείς του δηλώσεις απέδιδε αυτές τις δράσεις σε δήθεν μέλη της θεσμοθετημένης εθνοφυλακής-αποδεικνύεται πως ψεύδονταν. Κυρίως όμως αποδεικνύεται ότι επιχείρησαν να νομιμοποιήσουν και να προστατεύσουν αυτά τα τάγματα παρααστυνομίας, διότι προφανώς γνωρίζουν καλά πως η τερατογένεσή τους είναι αποτέλεσμα των δικών τους απαράδεκτων πολιτικών στα νησιωτικά μας σύνορα.

σύνδεσμος

Περισσότερα άρθρα