ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

30 Δεκεμβρίου 2019

Γ. Ραγκούσης: Η κυβέρνηση προσβάλλει τη νοημοσύνη όσων υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας όταν τους αρνείται το επίδομα εορτών.

«Η κυβέρνηση πόσο πιο πολύ θα προσβάλλει τη νοημοσύνη όσων υπηρετούν τα Σώματα Ασφαλείας, στην απελπισμένη της προσπάθεια να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη απόφασή της να τους αποκλείσει από το επίδομα των 120 €;» σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ραγκούσης.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει «Η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως δεν περισσεύουν περίπου 5 εκ., διότι λέει, δεν ενοποιήθηκαν τα 3 πρώην αυτοτελή Υπουργεία όπως όλοι γνωρίζουμε, αλλά «...απλά στο Υπουργείο προστέθηκαν το πρώην μεταναστευτικής πολιτικής και η σωφρονιστική πολιτική».

Δηλαδή, ισχυρίζονται πως δεν έγινε ενοποίηση αλλά «πρόσθεση» Υπουργείων.

Με άλλα λόγια και χωρίς να ντρέπονται, αυτό που στην πραγματικότητα ισχυρίζονται ψευδώς, είναι πως τώρα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν υπάρχει μετά την ενοποίηση από ένας Υπουργός, ένας Αναπληρωτής Υπουργός και ένας Υφυπουργός-όπως όλοι γνωρίζουμε-αλλά είναι σαν να υπάρχουν 3 Υπουργοί, 3 Αναπληρωτές Υπουργοί, 3 Υφυπουργοί και γι αυτό οι δαπάνες αυξήθηκαν κατά 5 εκ..»

Και καταλήγει «Ειλικρινά, πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην απελπισμένη της προσπάθεια να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη αύξηση των δαπανών για τα δικά της γραφεία;"

Η ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ραγκούση

Παραδίδουμε στην κρίση των γυναικών και των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας την-προσβλητική για τη νοημοσύνη τους-συνεχιζόμενη άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, να τους παραχωρήσει το επίδομα εορτών που σωστά δόθηκε στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως δεν περισσεύουν περίπου 5 εκ., διότι λέει, δεν ενοποιήθηκαν τα 3 πρώην αυτοτελή Υπουργεία όπως όλοι γνωρίζουμε, αλλά «...απλά στο Υπουργείο προστέθηκαν το πρώην μεταναστευτικής πολιτικής και η σωφρονιστική πολιτική».

Δηλαδή, ισχυρίζονται πως δεν έγινε ενοποίηση αλλά «πρόσθεση» Υπουργείων.

Με άλλα λόγια και χωρίς να ντρέπονται, αυτό που στην πραγματικότητα ισχυρίζονται ψευδώς, είναι πως τώρα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν υπάρχει μετά την ενοποίηση από ένας Υπουργός, ένας Αναπληρωτής Υπουργός και ένας Υφυπουργός-όπως όλοι γνωρίζουμε-αλλά είναι σαν να υπάρχουν 3 Υπουργοί, 3 Αναπληρωτές Υπουργοί, 3 Υφυπουργοί και γι αυτό οι δαπάνες αυξήθηκαν κατά 5 εκ..

Ειλικρινά, πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην απελπισμένη της προσπάθεια να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη αύξηση των δαπανών για τα δικά της γραφεία;

Πόσο πιο πολύ θα προσβάλλει τη νοημοσύνη όσων υπηρετούν τα Σώματα Ασφαλείας, στην απελπισμένη της προσπάθεια να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη απόφασή της να τους αποκλείσει από το επίδομα των 120 €;

σύνδεσμος

Περισσότερα άρθρα