ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

23 Δεκεμβρίου 2019

Γ. Ραγκούσης: Tην παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις των κ. Παπαδημητρίου και Λοβέρδου που αιτιολογούσαν τις μεθόδους διαπόμπευσης πολιτών που επιδίδεται η ΕΛΑΣ.

«Επειδή υπήρξαν δηλώσεις (των κ. Παπαδημητρίου, Λοβέρδου) που παραβιάζουν κατάφορα ακόμα και τον κώδικα δεοντολογίας με βάση τον οποίο πρέπει να λειτουργεί ένας αστυνομικός έχουμε ζητήσει την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής» τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στο ΣΚΑΙ .

«O κ. Χρυσοχοϊδης αντί να ζητήσει συγγνώμη και να πει ότι θα ελέγξει το θέμα έλεγε ψέματα ότι δεν ασκήθηκε αστυνομική βία στο Κουκάκι και είδαμε τον άνθρωπο μαυρισμένο από το ξύλο» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡιΖΑ υπογράμμισε πως «ο Χρυσοχοϊδης έγραψε στον Αλιβιζάτο ότι δεν υπήρξε αστυνομική βία και είναι έκθετος και αναξιόπιστος».

Την στιγμή που «υπάρχει ιατρική γνωμάτευση ότι χτυπήθηκε ο κ. Ινδαρές. Πως γίνεται να χτυπήθηκε αν δεν ασκήθηκε αστυνομική βία. Ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε ψέματα και καλύπτει την έκνομη αστυνομική βία ενθαρρύνοντας έτσι την επόμενη πολύ χειρότερη».

Με ερώτηση που "πέταγε την μπάλα στην εξέδρα" ξεκίνησε η εκπομπή στο ΣΚΑΙ σε μια προσπάθεια αλλαγής ατζέντας από το άβολο θέμα της έκνομης αστυνομικής βίας που εκθέτην την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον κ. Χρυσοχοϊδη για ανεπανόρθωτα ψέματα.

Ο δημοσιογράφος επανέφερε δήλωση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη για τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο κ. Ραγκούσης εξήγησε ότι αυτή η δήλωση δεν ήταν μειοτική, αλλά αποτελούσε μία περιγραφή.

Τόνισε επίσης ότι διακηρυγμένος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κυβέρνηση του ευρύτερου προοδευτικού χώρου στις επόμενες εκλογές με απλή αναλογική. Παράλληλα έβαλε κατά του ΚΙΝΑΛ που συνεχίζει να παίρνει θέση υπέρ της συγκάλυψης του σκανδάλου Νοvartis.

σύνδεσμος

Περισσότερα άρθρα