ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

9 Νοεμβρίου 2019

Γ. Ραγκούσης: Σκευωρία σημαίνει "θάψτε" το σκάνδαλο NOVARTIS.

Την επιχείρηση αποπροσανατολισμού που επιδίδεται η Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ για να συσκοτίσουν το σκάνδαλο Novartis με τη δήθεν σκευωρία αντέκρουσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης στο Kontra Channel

«Το σκάνδαλο Novartis δεν έχει σχέση με το που πήγε συνολικά, η φαρμακευτική δαπάνη, προς τα πάνω, ή προς τα κάτω. Μάλιστα επειδή μιλάμε για μια περίοδο που έπρεπε να πέφτει η συνολική φαρμακευτική δαπάνη, το ενδεχόμενο να έχει υπάρξει αύξηση τιμής φαρμάκων της Novartis παρανόμως, με αποτέλεσμα η εταιρεία να προσποριστεί πολύ μεγάλα οφέλη οικονομικά καθιστά το σκάνδαλο ακόμα πιο ακραίο και απάνθρωπο».

“Ο κ. Σαλμάς τελείωσε σήμερα αυτό που συζητιέται αν είναι σκευωρία ή σκάνδαλο» τόνισε ο κ. Ραγκούσης. Να σημειωθεί ότι στην ίδια εκπομπή ο κ. Σαλμάς παραδέχθηκε ότι όταν ξεκίνησε η έρευνα στην Αμερική ήταν ο πρώτος που έδωσε στοιχεία στις ελληνικές αρχές.

«Ακούσαμε τον κ. Καραγκούνη να επαίρεται για τις 7 αρχειοθετήσεις που προέκυψαν με απόφαση της Εισαγγελέως Διαφθοράς, της κ. Τουλουπάκη που κατά τα άλλα αν υπήρχε σκευωρία θα έπρεπε να έχει πρωταγωνιστήσει. Άρα τη μια είναι ενδεχομένως σκευωρία, αλλά όταν οι αποφάσεις της κ. Τουλουπάκη μας βολεύουν τις σηκώνουμε σημαία.  Επιπλέον υπενθύμισε ότι με βούλευμα του Συμβουλίου των Εφετών απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης της κ. Τουλουπάκη που είχε καταθέσει ο κ. Λοβέρδος.

Και τέλος αναρωτήθηκε: «Τι σημαίνει σκευωρία; Προσπαθούν να πουν μην ερευνάτε, συγκαλύψτε, θάψτε».

Πρόσθεσε επίσης ότι «το ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες έχουν καταθέσει στην Αμερική αποδεικνύει ότι έχουν περάσει την κρισάρα των αμερικανικών αρχών και του FBI. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν υπάρχει καμία σκευωρία στην Ελλάδα γιατί ερευνήθηκε πρώτα εκεί».

video

Περισσότερα άρθρα