ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

3 Ιουλίου 2019

Ραγκούσης: Στη ΝΔ έπαιξαν το πιο βρώμικο εθνικό παιχνίδι

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι είχε δεσμευτεί ενυπόγραφα για μια συμφωνία που θα έδινε το όνομα Σκόπια-Μακεδονία, χωρίς συνταγματικές αλλαγές καθώς και ότι έχει εμπαίξει τον ελληνικό λαό.

“Στη ΝΔ έπαιξαν το πιο βρώμικο εθνικό παιχνίδι. Αδιανόητο να συνεχίσει να σιωπά ο Κυριάκος Μητσοτάκης” δήλωσε στο Ραδιόφωνο του News 24/7 στους 88,6 ο Γιάννης Ραγκούσης μετά την αποκάλυψη για την επιστολή Καραμανλή στον Μπους για το Σκοπιανό.

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β' Πειραιώς είπε ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει υποχρέωση να πάρει θέση μετά τις αποκαλύψεις και κατ'επέκταση για τη στάση του κόμματος του.

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι είχε δεσμευτεί ενυπόγραφα για μια συμφωνία που θα έδινε το όνομα Σκόπια-Μακεδονία, χωρίς συνταγματικές αλλαγές καθώς και ότι έχει εμπαίξει τον ελληνικό λαό αφού είχε πει ναι σε μια συμφωνία που “θα ήταν 3.000 φορές χειρότερη” σημείωσε χαρακτηριστικά.

'Στο Βουκουρέστι δεν τέθηκε βέτο αλλά απειλή για βέτο” συνέχισε και έκανε λόγο για επίσημη σιωπή από την αξιωματική αντιπολίτευση την οποία κάλεσε να ζητήσει συγνώμη.

“Δεν ντρέπεται ο κ. Μητσοτάκης; πόσο πιο χαμηλά θα φτάσει; πώς τολμά;” σημείωσε σε σχέση με το Μακεδονικό.

Σκληρή ήταν η κριτική του και στο ΚΙΝΑΛ και στην ψήφο ανοχής στη ΝΔ.

“Ένα κόμμα που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως προοδευτικό θα έπρεπε να έχει αντι-δεξιά γραμμή” δήλωσε ο κ. Ραγκούσης και πρόσθεσε ότι η ψήφος ανοχής δε δικαιολογείται ούτε με βάση τις συνθήκες, καθώς η χώρα έχει βγει από τα μνημόνια.

News 24/7 Link

Περισσότερα άρθρα