Ξεκινάμε τη μεγάλη αλλαγή
στο πολιτικό σύστημα

ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

με προτεραιότητα τους νέους και
τις παραγωγικές ηλικίες

Ονοματεπώνυμο
Email
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

20 Οκτωβρίου 2017

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10/17 ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10/17 στις 7 το απόγευμα ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ θα επισκεφθεί τον ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ, θα συναντηθεί με την Δημοτική Αρχή και θα συνομιλήσει με πολίτες.

Αργότερα το βράδυ μετά τις 9μμ θα παρευρεθεί σε συνάντηση των εθελοντών της καμπάνιας του για μια .... μη πολιτική βραδιά στο ΦΟΥΑΡ μπαρ, Μητροπόλεως 72 Αθήνα.


Περισσότερα εδώ

19 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: από τη μια εξαγγελία συγκυβέρνησης... με μισόλογα από την κ. Γεννηματά, από την άλλη καθαρά λόγια: όχι συγκυβέρνηση με Κ. Μητσοτάκη από τον Γ. Ραγκούση

«Από τη μια εξαγγελία συγκυβέρνησης... με μισόλογα, από την άλλη καθαρά λόγια:  Όχι συγκυβέρνηση με Κ. Μητσοτάκη»

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας στο παρακάτω link στο youtube:

http://youtu.be/zdSGedbDOr8 

ή μέσα από το Facebook του Γιάννη Ραγκούση:

https://www.facebook.com/giannisragkousis/videos/10214484058352245/

Περισσότερα εδώ

18 Οκτωβρίου 2017

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Προοδευτικής Παράταξης ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ1 και την εκπομπή ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους δημοσιογράφους Νίκο Μερτζάνη και Μάριον Μιχελιδάκη.

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Προοδευτικής Παράταξης ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ1 και την εκπομπή ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους δημοσιογράφους Νίκο Μερτζάνη και Μάριον Μιχελιδάκη.

Σας παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

-- η συνάντηση Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι από μόνη της ένα θετικό γεγονός.

Περισσότερα εδώ

17 Οκτωβρίου 2017

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Προοδευτικής Παράταξης ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» στους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.

Σας παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

**Υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον των πολιτών για το νέο φορέα από αυτό που θα υπήρχε εάν η ΔΗΣΥ ή το ΠΟΤΑΜΙ είχαν μείνει μόνοι τους.

**Σήμερα στον ΣΚΑΪ η κα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ εξήγγειλε συγκυβέρνηση με τον κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφωνία που έχουμε.

Περισσότερα εδώ

8 Οκτωβρίου 2017

Δήλωση Γιάννη Ραγκούση για την εξώδικη επιστολή της διοίκησης της Εκκλησίας

Η διοίκηση της Eκκλησίας, αντί να αντιμετωπίσει τη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα, προτίμησε να απειλήσει διώξεις εις βάρος μου. Η εξώδικη δήλωση που τώρα έσπευσε να μου στείλει-τόσο ως ενέργεια, όσο και ως περιεχόμενο-θεωρώ ότι δεν αρμόζει στο κύρος καθώς και στο σύγχρονο ρόλο της Eκκλησίας. Δεν προτίθεμαι να δώσω οποιαδήποτε απάντηση στην ατυχή αυτή εξώδικη δήλωση. Οι θέσεις μου αφορούν καταστάσεις και είναι δημόσιες, σαφείς και δεδομένες. Όλα τα πρόσωπα, ανεξαιρέτως, έχουν το σεβασμό μου. Η διοίκηση της Eκκλησίας ας πράξει όπως κρίνει καλύτερα.

Περισσότερα εδώ

4 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου Τρικάλων πραγματοποίησε χθες την πρώτη του ανοικτή ομιλία ο Γιάννης Ραγκούσης. Ακολούθησε γόνιμος διάλογος με τους παρευρισκόμενους που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την ίδρυση της νέας προοδευτικής παράταξης.

Περισσότερα εδώ

3 Οκτωβρίου 2017

Συνέντευξη Γιάννη Ραγκούση στο LGBTQI περιοδικό Antivirus και τον δημοσιογράφο Βασίλη Θανόπουλο

Σας έχουμε ακούσει πολλές φορές να λέτε ότι υπάρχει ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη. Τι σημαίνει αυτό; 

Σημαίνει, πρώτον, ότι πρέπει να έχουμε τον κόσμο μαζί μας, τους πολίτες στην πλειοψηφία, άρα δε θέλω να κάνουμε κάτι μικρό, συμπληρωματικό. Δεύτερον, να μπορεί αυτή η παράταξη να ανοίξει δρόμους. Επιθυμώ και οραματίζομαι μια κοινωνία, στην όποια όλοι οι άνθρωποι θα είναι ευτυχισμένοι. Με τον τρόπο, που ο καθένας και η καθεμία ορίζει την ευτυχία. Πάρα πολύ απλά και συγκεκριμένα. Για να γίνει αυτό, πρέπει όσον αφορά τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών, να φτάσουμε – το συντομότερο δυνατό – στο πιο προχωρημένο επίπεδο, στο οποίο έχει βρεθεί το νομοθετικό καθεστώς άλλων προηγμένων χωρών. Αυτό σημαίνει.

Περισσότερα εδώ

1 Οκτωβρίου 2017

Πρωτοβουλία Γιάννη Ραγκούση για την ψηφοφορία εξ' αποστάσεως.

Ακολουθεί επιστολή του Γιάννη Ραγκούση προς τους συνυποψηφίους του, για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία:

Σας κοινοποιώ την επιστολή - απάντηση που ζήτησα και μου απέστειλε ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΕΤ καθηγητής Παναγιώτης Τσανάκας σχετικά με τους όρους, τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις για τη διενέργεια εξ αποστάσεως ψηφοφορίας με τη χρήση του συστήματος ΖΕΥΣ.

Περισσότερα εδώ

30 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ παραχώρησε ο Γιάννης Ραγκούσης στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και τη δημοσιογράφο Μυρτώ Λιαλιούτη

Τι διαφορετικό υπάρχει στην υποψηφιότητά σας;

Για να μιλήσω για τις διάφορες θα πρέπει να κρίνω τους συνυποψήφιους μου. Δεν θέλω να το κάνω, έτσι θα μιλήσω για μένα και την διαδρομή μου. Είμαι αυτοδημιούργητο μέλος του ΠΑΣΟΚ και από το 1983 υπηρέτησα με αυταπάρνηση τα καθήκοντα που μου ανατέθηκαν. Έμεινα σταθερός στις αξίες μου, γι' αυτό και αντέδρασα στην «λίστα Λαγκάρντ». Δεν σιώπησα και δεν το μετανιώνω. Παραιτήθηκα, πηγαίνοντας σπίτι μου βαθιά πληγωμένος. Δεν έγλειψα την επόμενη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ούτε αντάλλαξα τις αρχές μου με κυβερνητικές θέσεις στην κυβέρνηση Σαμαρά-Μπαλτάκου ή με μια βουλευτική έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο δεν θέλω να εκλεγώ για το παρελθόν μου. Ζητώ να υπογράψουμε ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης για το μέλλον –αυτό που οι εθελοντές της καμπάνιας μου ονόμασαν «ατζέντα Ραγκούση».

Περισσότερα εδώ

TΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ;

Να βοηθήσω ως εθελοντής

Να βοηθήσω ως εθελοντής

Να στείλω την ιδέα μου

Να στείλω την ιδέα μου

Να συνδιοργανώσω ένα γεγονός

Να διοργανώσω μία συνάντηση

Να βοηθήσω ως χορηγός

Να βοηθήσω ως χορηγός

Εσύ; Έρχεσαι μαζί μας;

Ονοματεπώνυμο
Email
 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ