ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

20 Οκτωβρίου 2017

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10/17 ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10/17 στις 7 το απόγευμα ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ θα επισκεφθεί τον ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ, θα συναντηθεί με την Δημοτική Αρχή και θα συνομιλήσει με πολίτες.

Αργότερα το βράδυ μετά τις 9μμ θα παρευρεθεί σε συνάντηση των εθελοντών της καμπάνιας του για μια .... μη πολιτική βραδιά στο ΦΟΥΑΡ μπαρ, Μητροπόλεως 72 Αθήνα.


Περισσότερα εδώ

19 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: από τη μια εξαγγελία συγκυβέρνησης... με μισόλογα από την κ. Γεννηματά, από την άλλη καθαρά λόγια: όχι συγκυβέρνηση με Κ. Μητσοτάκη από τον Γ. Ραγκούση

«Από τη μια εξαγγελία συγκυβέρνησης... με μισόλογα, από την άλλη καθαρά λόγια:  Όχι συγκυβέρνηση με Κ. Μητσοτάκη»

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας στο παρακάτω link στο youtube:

http://youtu.be/zdSGedbDOr8 

ή μέσα από το Facebook του Γιάννη Ραγκούση:

https://www.facebook.com/giannisragkousis/videos/10214484058352245/

Περισσότερα εδώ

18 Οκτωβρίου 2017

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Προοδευτικής Παράταξης ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ1 και την εκπομπή ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους δημοσιογράφους Νίκο Μερτζάνη και Μάριον Μιχελιδάκη.

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Προοδευτικής Παράταξης ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ1 και την εκπομπή ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους δημοσιογράφους Νίκο Μερτζάνη και Μάριον Μιχελιδάκη.

Σας παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

-- η συνάντηση Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι από μόνη της ένα θετικό γεγονός.

Περισσότερα εδώ

17 Οκτωβρίου 2017

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Προοδευτικής Παράταξης ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» στους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.

Σας παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

**Υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον των πολιτών για το νέο φορέα από αυτό που θα υπήρχε εάν η ΔΗΣΥ ή το ΠΟΤΑΜΙ είχαν μείνει μόνοι τους.

**Σήμερα στον ΣΚΑΪ η κα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ εξήγγειλε συγκυβέρνηση με τον κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφωνία που έχουμε.

Περισσότερα εδώ

8 Οκτωβρίου 2017

Δήλωση Γιάννη Ραγκούση για την εξώδικη επιστολή της διοίκησης της Εκκλησίας

Η διοίκηση της Eκκλησίας, αντί να αντιμετωπίσει τη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα, προτίμησε να απειλήσει διώξεις εις βάρος μου. Η εξώδικη δήλωση που τώρα έσπευσε να μου στείλει-τόσο ως ενέργεια, όσο και ως περιεχόμενο-θεωρώ ότι δεν αρμόζει στο κύρος καθώς και στο σύγχρονο ρόλο της Eκκλησίας. Δεν προτίθεμαι να δώσω οποιαδήποτε απάντηση στην ατυχή αυτή εξώδικη δήλωση. Οι θέσεις μου αφορούν καταστάσεις και είναι δημόσιες, σαφείς και δεδομένες. Όλα τα πρόσωπα, ανεξαιρέτως, έχουν το σεβασμό μου. Η διοίκηση της Eκκλησίας ας πράξει όπως κρίνει καλύτερα.

Περισσότερα εδώ

4 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου Τρικάλων πραγματοποίησε χθες την πρώτη του ανοικτή ομιλία ο Γιάννης Ραγκούσης. Ακολούθησε γόνιμος διάλογος με τους παρευρισκόμενους που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την ίδρυση της νέας προοδευτικής παράταξης.

Περισσότερα εδώ

3 Οκτωβρίου 2017

Συνέντευξη Γιάννη Ραγκούση στο LGBTQI περιοδικό Antivirus και τον δημοσιογράφο Βασίλη Θανόπουλο

Σας έχουμε ακούσει πολλές φορές να λέτε ότι υπάρχει ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη. Τι σημαίνει αυτό; 

Σημαίνει, πρώτον, ότι πρέπει να έχουμε τον κόσμο μαζί μας, τους πολίτες στην πλειοψηφία, άρα δε θέλω να κάνουμε κάτι μικρό, συμπληρωματικό. Δεύτερον, να μπορεί αυτή η παράταξη να ανοίξει δρόμους. Επιθυμώ και οραματίζομαι μια κοινωνία, στην όποια όλοι οι άνθρωποι θα είναι ευτυχισμένοι. Με τον τρόπο, που ο καθένας και η καθεμία ορίζει την ευτυχία. Πάρα πολύ απλά και συγκεκριμένα. Για να γίνει αυτό, πρέπει όσον αφορά τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών, να φτάσουμε – το συντομότερο δυνατό – στο πιο προχωρημένο επίπεδο, στο οποίο έχει βρεθεί το νομοθετικό καθεστώς άλλων προηγμένων χωρών. Αυτό σημαίνει.

Περισσότερα εδώ

1 Οκτωβρίου 2017

Πρωτοβουλία Γιάννη Ραγκούση για την ψηφοφορία εξ' αποστάσεως.

Ακολουθεί επιστολή του Γιάννη Ραγκούση προς τους συνυποψηφίους του, για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία:

Σας κοινοποιώ την επιστολή - απάντηση που ζήτησα και μου απέστειλε ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΕΤ καθηγητής Παναγιώτης Τσανάκας σχετικά με τους όρους, τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις για τη διενέργεια εξ αποστάσεως ψηφοφορίας με τη χρήση του συστήματος ΖΕΥΣ.

Περισσότερα εδώ

30 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ παραχώρησε ο Γιάννης Ραγκούσης στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και τη δημοσιογράφο Μυρτώ Λιαλιούτη

Τι διαφορετικό υπάρχει στην υποψηφιότητά σας;

Για να μιλήσω για τις διάφορες θα πρέπει να κρίνω τους συνυποψήφιους μου. Δεν θέλω να το κάνω, έτσι θα μιλήσω για μένα και την διαδρομή μου. Είμαι αυτοδημιούργητο μέλος του ΠΑΣΟΚ και από το 1983 υπηρέτησα με αυταπάρνηση τα καθήκοντα που μου ανατέθηκαν. Έμεινα σταθερός στις αξίες μου, γι' αυτό και αντέδρασα στην «λίστα Λαγκάρντ». Δεν σιώπησα και δεν το μετανιώνω. Παραιτήθηκα, πηγαίνοντας σπίτι μου βαθιά πληγωμένος. Δεν έγλειψα την επόμενη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ούτε αντάλλαξα τις αρχές μου με κυβερνητικές θέσεις στην κυβέρνηση Σαμαρά-Μπαλτάκου ή με μια βουλευτική έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο δεν θέλω να εκλεγώ για το παρελθόν μου. Ζητώ να υπογράψουμε ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης για το μέλλον –αυτό που οι εθελοντές της καμπάνιας μου ονόμασαν «ατζέντα Ραγκούση».

Περισσότερα εδώ

29 Σεπτεμβρίου 2017

Ραγκούσης για ταξί: Η κυβέρνηση “παραδίδει τα κλειδιά των ελληνικών δρόμων” στον Θύμιο Λυμπερόπουλο, αδιαφορώντας για τους ανέργους και το κοινωνικό συμφέρον.

Εάν είχε ψηφιστεί ο νόμος από το 2011 και η αγορά των ταξί θα είχε ανοίξει με κανόνες και οι επιτυχημένες καινοτόμες επιχειρήσεις όπως η Τaxibeat δεν θα απειλούνταν. Κυρίως, με την εφαρμογή του νόμου του 2011 οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί δεν θα απειλούνταν από ερασιτέχνες οδηγούς οι οποίοι χωρίς κανέναν κρατικό έλεγχο έχουν ανοίξει de facto, αλλά χωρίς κανόνες, το επάγγελμα. Αυτό ήταν το "μέγα επίτευγμα" των αγώνων του κ.Λυμπερόπολου και των υποστηρικτών του σε όλα τα κόμματα. Κατάφεραν το ακατόρθωτο. Ζημίωσαν και το κοινωνικό συμφέρον και το επαγγελματικό συμφέρον των οδηγών ταξί.

Περισσότερα εδώ

27 Σεπτεμβρίου 2017

Γιάννης Ραγκούσης: "Ένας είναι ο δρόμος για μια νέα προοδευτική αρχή στην Ευρώπη"

Με αφορμή τις δηλώσεις M.Σουλτς που έρχονται να προστεθούν στις δηλώσεις Π. Σάνστεθ και Α. Κόστα, ο Γιάννης Ραγκούσης επανέλαβε τις θέσεις του και δημοσίευσε το παρακάτω infographic:

Περισσότερα εδώ

26 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Βεβαίως και μπορεί να βρεθεί αδιάβλητη και συναινετική λύση για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία.

Σας παραθέτουμε σημερινή ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . 

"Βεβαίως και μπορεί να βρεθεί αδιάβλητη και συναινετική λύση για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία."

https://www.facebook.com/giannisragkousis/posts/10214297305763547

Περισσότερα εδώ

25 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή τις γερμανικές εκλογές και το SPD

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των γερμανικών εκλογών και την πορεία του SPD ο Γιάννης Ραγκούσης έκανε την εξής ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
 

" Οι Γερμανικές εκλογές επιδεινώνουν τα διεθνή δεδομένα για την κρίσιμη διαπραγμάτευση της χώρας μας, την ελάφρυνση του χρέους, την έξοδο σε αγορές κ.α.

‪Στη Γερμανία το σοσιαλδημοκρατικό SPD είπε "όχι σε νέα συγκυβέρνηση". 

Στο νέο φορέα δεν χωρούν κρυφές ατζέντες.

Να ξεκαθαρίσουμε: ναι ή όχι σε συγκυβέρνηση με ΝΔ‬."

Περισσότερα εδώ

24 Σεπτεμβρίου 2017

Δήλωση του Γιάννη Ραγκούση στην εφημερίδα Νέα Σελίδα

Ο Γιάννης Ραγκούσης έκανε την παρακάτω δήλωση στην εφημερίδα Νέα Σελίδα και την δημοσιογράφο Αγγελική Σπανού :

Περισσότερα εδώ

23 Σεπτεμβρίου 2017

Συνέντευξη του ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ στην Εφημερίδα των Συντακτών και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κουκλουμπέρη

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ραγκούσης  στην Εφημερίδα των Συντακτών και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κουκλουμπέρη. 

-Πρόσφατα σημειώσατε ότι η διαδικασία ανάδειξης αρχηγού δεν πρέπει να εκληφθεί από κανέναν από τους υποψηφίους ως συμμετοχή σε «πολιτικό Survivor». Ανησυχείτε για την ενότητα και ιδίως για την επόμενη ημέρα;

Περισσότερα εδώ

22 Σεπτεμβρίου 2017

Δήλωση Γιάννη Ραγκούση στην εφημερίδα Έθνος και τη δημοσιογράφο Φώφη Γιωτάκη

Δήλωση Γιάννη Ραγκούση για την στάση των κομμάτων στις ψηφοφορίες της Βουλής

"Για να επιλυθούν προβλήματα των πολιτών είμαι από θέση αρχής, υπέρ της συνεννόησης με τα υπόλοιπα κόμματα. Έτσι κι αλλιώς είναι άλλο θέμα η συνεννόηση, άλλο η συγκυβέρνηση.
Κάθε νομοθετική πρωτοβουλία για την καθιέρωση κανόνων και γενικών ρυθμίσεων που υπηρετούν προοδευτικές αξίες - όχι πελατειακών εξαιρέσεων - πρέπει να υπερψηφίζεται χωρίς δισταγμό.
Οι εποχές άλλαξαν και απαιτούν μια σύγχρονη αντίληψη ακόμη και για την πολιτική αντιπαράθεση, προκειμένου αυτή να αποβαίνει προς όφελος των πολιτών κι όχι σε βάρος τους.
Καμία δικαιολογία δεν μπορεί να σταθεί για την καταψήφιση θετικών και προοδευτικών ρυθμίσεων.
Κανένας ετεροκαθορισμός δεν επιτρέπεται. Ιδίως όταν σχετίζεται με το ακραία δεξιό κόμμα του Πάνου Καμμένου.
"

Περισσότερα εδώ

21 Σεπτεμβρίου 2017

Ραγκούσης: παρουσίασε 4 νέα κύματα αποκέντρωσης που είναι το μέλλον της αυτοδιοίκησης του Καλλικράτη

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιάννης Ραγκούσης βρέθηκε καλεσμένος σε εκδήλωση για τον Καλλικράτη στην Χαλκίδα. Αυτά είναι τα βασικά σημεία της ομιλίας του:

Το μέλλον της αυτοδιοίκησης περνά μέσα από 4 νέα κύματα αποκέντρωσης:

Περισσότερα εδώ

19 Σεπτεμβρίου 2017

Ραγκούσης: Έχουμε χρέος να προχωρήσουμε στη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων. Είμαστε η παράταξη της Δι@ύγειας γι αυτό πρέπει να γίνουμε και η παράταξη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

"...Δηλώνω ταυτόχρονα ότι δεσμεύομαι από όλες τις αποφάσεις της υπό την προεδρία σας Ανεξάρτητης Επιτροπής και ιδιαίτερα από αυτές που αφορούν ... τη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα, τους κανόνες διαφάνειας, τους όρους και τη διαδικασία της ψηφοφορίας ..."

Στο παραπάνω κείμενο βάλαμε και οι 10 υποψήφιοι την υπογραφή μας.

Περισσότερα εδώ

18 Σεπτεμβρίου 2017

Με βίντεο η ατζέντα Ραγκούση για ένα νέο φορολογικό σύστημα, την ανάπτυξη και τις νέες θέσεις εργασίας

Από τη Θεσσαλονίκη και τη ΔΕΘ ο Γιάννης Ραγκούσης έδωσε στη δημοσιότητα μέσω video τις προτάσεις του για την ανάπτυξη , τις νέες θέσεις εργασίας και για ένα νέο φορολογικό σύστημα.

Περισσότερα εδώ

16 Σεπτεμβρίου 2017

Στην Ερτ3 με τη Δ. Αγεύρη και τον κ.Θ. Παπαγρηγορίου| 15/9/17

-Εκτός από τα ιδρυτικά μέλη θα μπορούν να ψηφίσουν και οι φίλοι της νέας παράταξης;

-Ποιος είναι ο ρόλος της ανεξάρτητης επιτροπής και τι αναφέρεται στο χαρτί που υπογράψαμε;

-Ποιος είναι ο αντίπαλος μου σε αυτήν την προεκλογική μάχη;

-Ποιο είναι το νόημα της πρότασης να αποφασίσουν τα μέλη για την θεσμοθέτηση της ανανέωσης και τις μετεκλογικές συνεργασίες;

-Τι είπα στους συνεργάτες μου όταν με ρώτησαν για να βοηθήσουν τον Κ. Μητσοτάκη στο υπουργείο;

-Τι πιστεύω για την συνεργασία με Τσίπρα και ΣυΡιζΑ;

-Οδηγεί σε ακυβερνησία η πρόταση μου για μη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στον κ.Μητσοτάκη;

-Ποιος θα έχει την ευθύνη για νέες εκλογές με απλή αναλογική;

-Υπάρχει πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας Μητσοτάκη-Καμμένου;

-και τέλος με το κέντρο ή την κεντροαριστερά;

Περισσότερα εδώ

13 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Ραγκούσης στο Start TV της Κέρκυρας |11/9/17

Περισσότερα εδώ

13 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Ραγκούσης στο Ράδιο Κρήτη 101.5 |12/9/17

Περισσότερα εδώ

12 Σεπτεμβρίου 2017

Γιάννης Ραγκούσης - Πρώτο Πρόγραμμα | 12/9/17

Συνέντευξη του Γιάννη Ραγκούση στο Πρώτο Πρόγραμμα 91.6

Περισσότερα εδώ

10 Σεπτεμβρίου 2017

Αύριο ο Ραγκούσης καταθέτει 1000 και πλέον υπογραφές στον πρόεδρο Ν. Αλιβιζάτο. "Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου"

Όταν αποφασίζεις να συμμετέχεις στην πολιτική έρχεσαι αντιμέτωπος με πολλές λύπες αλλά συναντάς και πολλές χαρές.

Σμίγεις με τα σημαντικά αλλά αναγκαστικά και με τα ασήμαντα.

Περισσότερα εδώ

9 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Ραγκούσης στον Alpha 989

Συνέντευξη του Γιάννη Ραγκούση στον Alpha 989 Radio και τον Χρύσανθο Κοσελόγλου

https://www.youtube.com/watch?v=flT6ECjLubY

Περισσότερα εδώ

8 Σεπτεμβρίου 2017

Χτίζουμε μια νέα προοδευτική παράταξη, δεν συμμετέχουμε σε "πολιτικό survivor".

Χτίζουμε μια νέα προοδευτική παράταξη, δεν συμμετέχουμε σε "πολιτικό survivor".

Ανήμερα της καταληκτικής προθεσμίας για την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για την ηγεσία της νέας προοδευτικής παράταξης, θα ήθελα δημοσίως πλέον να διατυπώσω την ακόλουθη επισήμανση:

Περισσότερα εδώ

8 Σεπτεμβρίου 2017

O Γιάννης Ραγκούσης στον RealFM 97.8

Συνέντευξη του Γιάννη Ραγκούση στο ραδιόφωνο του Realfm 97.8 στις 7/8/17

https://www.youtube.com/watch?v=gyvhz1AqVrs&t=8s

Περισσότερα εδώ

5 Σεπτεμβρίου 2017

Προσωπικά δεσμεύομαι...

Περισσότερα εδώ

5 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Γιάννης Ραγκούσης,υποψήφιος για την ηγεσία της νέας προοδευτικής παράταξης στο ραδιόφωνο 24/7 (4/9/2017)

ο Γ.Ραγκουσης στο ραδιόφωνο του news247.gr

https://www.youtube.com/watch?v=Rwue7-j9sgI

Περισσότερα εδώ

3 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου για την 3η του Σεπτέμβρη

Την 3η του Σεπτέμβρη 1974, το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε για να υπηρετήσει τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη.

Σήμερα χρειαζόμαστε μια νέα 3η του Σεπτέμβρη, για την επόμενη Ελλάδα, τους νέους, τους Έλληνες που παράγουν και δημιουργούν.

Περισσότερα εδώ

2 Σεπτεμβρίου 2017

Ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση στα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης

Η αρχή...

Περισσότερα εδώ

2 Σεπτεμβρίου 2017

32 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΑΕΣΕ) ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ 32 ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΑΕΣΕ)

ΤΗΣ

ΩΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Στην πρώτη πανελλαδική της σύγκλιση η ΑΕΣΕ στις 29/4/17 στην Αθήνα, μεταξύ άλλων αποφάσισε ότι:

«… το αίτημα του προοδευτικού χώρου για έναν νέο και ενιαίο φορέα ήταν η πολιτική αφετηρία της Ώρας Αποφάσεων και παραμένει ο μεγάλος της στόχος …» και

«… να συνεχίσει τις προσπάθειες για οργανική σύγκλιση των δυνάμεων του προοδευτικού – μεταρρυθμιστικού χώρου, θέτοντας σαφές χρονοδιάγραμμα για την ίδρυση του Νέου Προοδευτικού Φορέα, με εκλογή αρχηγού από τη βάση …».

Περισσότερα εδώ

1 Σεπτεμβρίου 2017

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιάννη Ραγκούση και η παρουσίαση της πολιτικής του ατζέντας (Video)

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Γιάννης Ραγκούσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της νέας ενωμένης Προοδευτικής Παράταξης, παρουσιάζοντας τις θέσεις του για την επόμενη Ελλάδα αλλά και για ένα σύγχρονο προοδευτικό κόμμα.

Περισσότερα εδώ

31 Αυγούστου 2017

Ψηφοφορία για όριο θητειών σε βουλευτές

Με όρους ιστορικού χρόνου, η δημιουργία της νέας προοδευτικής παράταξης είναι υπόθεση εθνικής εμβέλειας, γιατί αλλάζει τον πολιτικό χάρτη σε μια εποχή που η πατρίδα μας έχει την υπαρξιακή ανάγκη μιας νέας αρχής. Ομως, αυτή η νέα αρχή δεν μπορεί να γίνει όσο ο παλαιοκομματικός ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί δεσπόζουσα θέση ως τρέχουσα ή δυνητική κυβέρνηση της χώρας. Εάν, μετά τις επόμενες εκλογές, ο ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ παραμείνει ως αδιαφιλονίκητη αξιωματική αντιπολίτευση, τότε θα είναι κυριολεκτικά θέμα χρόνου να επανακάμψει ως κυβέρνηση. Και μέχρι τότε, θα σπρώχνει συνεχώς «προς τα κάτω και προς τα πίσω» την πολιτική ζωή.

Περισσότερα εδώ

21 Αυγούστου 2017

Ραγκούσης στο TheCaller: Στην εκλογή αρχηγού από την βάση, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 100.000 πολίτες

«Υπάρχει μια πραγματική αλλαγή ατμόσφαιρας, υπάρχει μια αναπτέρωση του πολιτικού ηθικού, υπάρχει ξανά ένα μεγάλο ενδιαφέρον για τον προοδευτικό χώρο. Πιστεύω μάλιστα ότι όσο περνούν οι εβδομάδες όλα αυτά τα χαρακτηριστικά όχι μόνο θα παγιώνονται αλλά και θα ενισχύονται» τονίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο TheCaller ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης αναφορικά με τις ζυμώσεις που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη για την ανασυγκρότηση του χώρου.

Περισσότερα εδώ

4 Αυγούστου 2017

Γιάννης Ραγκούσης στη «ΜτΚ»:Ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ

Ο πρώην υπουργός αναφέρεται στη συστράτευσή του για την ίδρυση νέου φορέα στο χώρο της κεντροαριστεράς, στην κυβέρνηση και σε κάποιες από τις πρωτοβουλίες του Αλέξη Τσίπρα.

Περισσότερα εδώ

1 Αυγούστου 2017

Ραγκούσης στο συνέδριο της ΔΗΣΥ: Το μέλλον μας δε μπορεί να είναι ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης

Στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε πριν λίγο ο Γιάννης Ραγκούσης.

Η επικεφαλής της ΔΗΣΥ, Φώφη Γεννηματά έσπευσε να ακούσει την ομιλία του και ο πρώην υπουργός τόνισε από την πλευρά του, ότι αποφάσισε να συμμετάσχει με την ομιλία της στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου.

Περισσότερα εδώ

1 Αυγούστου 2017

Ο Γιάννης Ραγκούσης για την προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου φορέα στους Αταίριαστους

Δείτε το video (ΣΚΑΪ, 14/7/17).

Περισσότερα εδώ