ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

6 Φεβρουαρίου 2018

Γ. Ραγκούσης στο ραδιοφωνικό σταθμό 24/7: «Δεν πρέπει να ανεχθούμε πολιτική συγκάλυψη ενόχου. Δεν πρέπει να δεχτούμε πολιτική δολοφονία αθώου.»

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Ραγκούσης στο ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 στους δημοσιογράφους Κ. Αρβανίτη και Α. Κλώσσα.

Σημεία της συνέντευξης:

 -Ως νεοσύστατο πολιτικό κίνημα οφείλουμε να έχουμε πολύ καθαρά αντανακλαστικά, ειδικά σε θέματα ηθικής τάξης, διαφάνειας, εντιμότητας και δημοσίου συμφέροντος. 

   Γενικά μιλώντας, κι όχι για την υπόθεση Novartis που ακόμη δεν ξέρουμε κάτι,

   Δεν πρέπει να ανεχθούμε καμιά πολιτική συγκάλυψη ενόχου.

   Δεν πρέπει να δεχτούμε καμιά πολιτική δολοφονία αθώου.

-Καμία πολιτική συγκάλυψη ενόχου 

  Καμία πολιτική δολοφονία αθώου 

-Πρέπει συντεταγμένα, συνταγματικά και νομικά, να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση του σκανδάλου της Novartis και ταυτόχρονα να κινηθούν οι συνταγματικά προβλεπόμενες διαδικασίες για την κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος που προβλέπει την παραγραφή.

-Τα συλλαλητήρια χωρίς αμφιβολία ήταν μεγάλα.

  Σημασία έχουν τα επόμενα συλλαλητήρια. Αν θα είναι μικρότερα ή μεγαλύτερα.

-Πρέπει να μείνουμε σταθεροί κι ανυποχώρητοι στην εθνική γραμμή. Καμία υποχώρηση από τις εθνικές κόκκινες γραμμές για απάλειψη των εθνογενετικών κι αλυτρωτικών επιδιώξεων της FYROM με κοινά αποδεκτή ονομασία, αλλιώς πάλι Βέτο.

 -Ένα είδος επαναθεμελίωσης της ελληνικής δεξιάς συντελείται στα συλλαλητήρια, με επικεφαλής τη ΝΔ των κκ Κ.Μητσοτάκη, Α.Σαμαρά, Α.Γεωδριάδη, τους ΑΝΕΛ καθώς και τους ακροδεξιούς κι εθνικιστές της χουντικής δεξιάς.

Ακούστε τη συνέντευξη https://www.mixcloud.com/radiofono247/06022018-ραγκουσησ/

Περισσότερα άρθρα