ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

19 Σεπτεμβρίου 2017

Ραγκούσης: Έχουμε χρέος να προχωρήσουμε στη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων. Είμαστε η παράταξη της Δι@ύγειας γι αυτό πρέπει να γίνουμε και η παράταξη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

"...Δηλώνω ταυτόχρονα ότι δεσμεύομαι από όλες τις αποφάσεις της υπό την προεδρία σας Ανεξάρτητης Επιτροπής και ιδιαίτερα από αυτές που αφορούν ... τη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα, τους κανόνες διαφάνειας, τους όρους και τη διαδικασία της ψηφοφορίας ..."

Στο παραπάνω κείμενο βάλαμε και οι 10 υποψήφιοι την υπογραφή μας.

Έχουμε δεσμευτεί λοιπόν, να δείξουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Αλιβιζάτου.

Η πιο ευγενική και όμορφη, πολιτικά, προσπάθεια ενότητας στον προοδευτικό χώρο δεν επιτρέπεται να δηλητηριάζεται με άγονες διαδικαστικές αντιπαραθέσεις. 

Δεν δικαιολογείται εξαιτίας αυτών των αντιπαραθέσεων να καθυστερεί κι άλλο ο πολιτικός διάλογος μεταξύ των υποψηφίων για τον ιδεολογικό και τον πολιτικό προσανατολισμό της νέας παράταξης.

Είμαστε η παράταξη της Δι@ύγειας και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης γι αυτό πρέπει να γίνουμε και η παράταξη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Όποιοι αναλάβουν την ιστορική και πολιτική ευθύνη να οδηγήσουν την Ανεξάρτητη Επιτροπή Αλιβιζάτου σε αδιέξοδο καθώς και αδυναμία λήψης αποφάσεων, τότε θα έχουν "ρίξει ατομική βόμβα" στον προοδευτικό χώρο για πολλές δεκαετίες.

Έχουμε χρέος να προχωρήσουμε στη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων καθώς και στην άρση των αντιθέσεων.

Περισσότερα άρθρα